PUBG’nin yaratıcısı yılın oyunu ödülüne aday olmalarını yorumladı

Oyunun yapımcısı kendilerinin bu ödülü kazanmaması gerektiğini düşünüyor.

Brendan "PlayerUnknown" Greene

PUBG’nin yaratıcısı yılın oyunu ödülüne aday olmalarını yorumladı, başka oyunların bu ödülü daha çok hak ettiğini söyledi.

PUBG‘nin yaratıcı ismi ve baş tasarımcısı Brendan “PlayerUnknown” Greene, yılın en iyi oyununa aday gösterilmeleri hakkında konuştu.

İlk yayınlanma tarihinden bu yana Erken Erişim olarak piyasada yer alan Playerunknown’s Battlegrounds ya da kısa adıyla PUBG, The Game Awards 2017‘de “Yılın En İyi Oyunu” kategorisinde aday gösterildi. PUBG’nin yaratıcısı yılın oyunu ödülüne aday olmaları ile ilgili olarak kendilerinin seçilmemesi gerektiğini ifade etti. Greene, bu yıl çıkış yapan çok daha iyi oyunların olduğunu belirtti.

Erken Erişim’deki oyun teknik sorunlarla boğuşuyor. Bu nedenle pek çok kişi PUBG’nin yılın en iyi oyunu olarak aday gösterilmesini uygun bulmuyor. Oyunun yaratıcı ismi de bu düşünceye sahip olduğunu yaptığı açıklama ile göstermiş oldu.

Oyunun yaratıcısı Brendan Greene konuyla ilişkin olarak ING‘e yaptığı açıklamada şunu söyledi:

“Bu ödülü ekip adına kazanmak istiyor olsam da, bu yıl çıkış yapan çok daha iyi oyunlar var.”

Greene, yılın oyunu kategorisinde PUBG’nin yanı sıra aday gösterilen The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Horizon: Zero Dawn, Persona 5 ve Super Mario Odyssey‘e övgüde bulunarak ödülü PUBG yerine bu oyunlardan birisinin almasını gerektiğini ifade etti.

İLGİLİ HABER – PUBG’nin Xbox One çıkış tarihi netleşti

Şu an için sadece PC‘de oynanabilir olan PUBG, Aralık’ta Xbox One konsolları için de çıkış yapacak. Oyunun tam sürümü olan 1.0 güncellemesi ile test sunucularına eklendi fakat henüz resmi çıkış tarihi açıklanmadı. Bu güncelleme dışında oyunun yapım aşamasındaki çöl haritasında da yeni görseller yayınlandı.

İLGİLİ HABER – PUBG’nin çöl haritasından beş yeni görsel paylaşıldı

Öte yandan, PUBG yılın en iyi oyunu kategorisi dışında “En İyi Devam Eden Oyun” ve “En İyi Çok Oyunculu Oyun” kategorilerinde de aday olarak yer alıyor. Tüm listeye ulaşmak için:

İLGİLİ HABER – The Game Awards 2017’nin adayları açıklandı

Önceki İçerikPUBG’nin çöl haritasından beş yeni görsel paylaşıldı
Sonraki İçerikPlayStation Experience 2017 katılımcıları belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz