PUBG’nin çöl haritasından yeni görseller yayınlandı

Yapım aşamasındaki yeni çöl haritasından dört ekran görüntüsü paylaşıldı.

Bluehole, PUBG’nin çöl haritasından yeni görseller paylaştı.

Steam‘deki oyun istatistiklerini altüst eden PlayerUnknown’s Battlegrounds ya da kısa adıyla PUBG, bir yandan satış diğer taraftan da anlık oyuncu sayısı rekoru kırmaya devam ediyor. Yapımcı stüdyo Bluehole ise oyunu güncelleştirerek mevcut hataların önüne geçmenin yanı sıra yeni içeriklerle de oyunu taze tutmaya çalışıyor.

İLGİLİ HABER – PUBG’nin satış rakamı yeni bir rekor kırdı!

Bluehole’un PUBG için geçtiğimiz aylarda duyurduğu yeni çöl haritası için henüz kesin bir çıkış tarihi yok fakat haritadan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Şu anda bir haritaya sahip olan PUBG, bu çöl haritası ile iki farklı oyun alanına sahip olacak.

Oyunun yaratıcı ismi Brendan “PlayerUnknown” Greene, Twitter hesabından PUBG’nin yeni çöl haritası için yeni görseller yayınladı ve şu mesajı paylaştı:

“Ekibimiz ile yeni çöl haritasının üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”

Yeni harita hala “geliştirme aşamasında” yani paylaşılan dört yeni görsel de henüz tamamlanmış haritayı temsil etmiyor.

İşte PUBG’nin çöl haritasından yeni görseller:

PUBG’nin çöl haritası Temmuz ayında duyurulmuştu. Oyunun ilk haritasına kıyasla biraz daha küçük olacağı söylenen harita için daha sonradan “en az ilk harita kadar büyük” düzeltmesi yapılmıştı.

Bluhole ayrıca PUBG için bir de “kar temalı bir harita” üzerinde çalıştığını duyurmuştu ancak bu haritaya ilişkin henüz bir görsel gösterilmedi. PUBG’nin çöl haritası içinse henüz çıkış tarihi yok ve Greene’e göre haritanın büyüklüğü ve karmaşıklığı nedeniyle çıkış yapmasına daha çok var. Öte yandan, oyun için yeni zıplama, tırmanma vb. gibi gelişmiş animasyonlar da eklenecek.

Şu anda sadece PC‘de bulunan PUBG’nin Xbox One çıkış tarihi de geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

İLGİLİ HABER – PUBG’nin Xbox One çıkış tarihi netleşti

Önceki İçerikSony, Syphon Filter markasını yeniden tescilledi
Sonraki İçerikNeed for Speed Payback inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz