PUBG PlayStation 4 için duyuruldu

7 Aralık'ta çıkıyor.

PUBG PlayStation için geliyor, 7 Aralık çıkış tarihi.

Kaçınılmaz duyuru gerçekleşti, PUBG PlayStation 4’e 7 Aralık’ta geliyor.

Microsoft ile yapılan 1 yıllık özel anlaşmanın sona ermesiyle beraber PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS, Xbox One ve PC‘nin ardından PS4 için de çıkış yapmaya hazırlanıyor.

PUBGPlayStation 4 için Erangel, Miramar ve Sanhok’un yer aldığı üç haritayla birlikte geliyor. Ayrıca bir süredir beklenen kar temalı harita da bu kış oyunculara sunulacak. Oyunda özel maçlar, sıralama sistemi, etkinlik modu gibi özellikler ve çok daha fazlası yer alacak. Ayrıca oyunu ön sipariş verenlere Uncharted serisinden Nathan Drake kostümü ve The Last of Us‘tan Ellie’nin sırt çantası hediye edilecek.

PUBG’nin PlayStation 4’e geliştirilmesi aşamasında proje yöneticiliği yapan Koo Sung Jeong konuyla ilgili şunları söyledi:

PUBGyi PS4’e geliştirirken hafızalarıza kazınan en önemli an herhalde ilk kez 100 kişilik test maçı yapmamızdı. Testten önce geliştirme ekibimizin görevi bu yıl içerisinde oyunu tamamlayabilmekti. Bu bizim için meydan okuyucu, aynı zamanda imkansız gibi gönen bir olaydı. Ancak 100 kişilik teste katıldığızda güvenimiz arttı ve tüm zorlukların üstesinden gelebileceğimizi fark ettik. Yarattığız oyunla gurur duyuyor, sizin de oynamanız için sabırsızlanıyoruz

7 Aralık 2018 tarihinde yetkili teknoloji marketlerde ve PlayStation Store’da satışa çıkacak olan oyun, oyunculara en iyi deneyimi yaşatmak için Türkçe altyazı seçeneği de sunuyor.

 

İLGİLİ HABER – PUBG PlayStation 4 için de çıkabilir fakat ne zaman?

Önceki İçerikThe One We Found inceleme
Sonraki İçerikThe Game Awards 2018 adayları açıklandı, oylama başladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz