Pubg Mobile, ‘ZİRVEDE’ İle Türkiye’nin İlk Dikey Dizisini Sunuyor!

PUBG MOBILE, Türkiye'nin ilk dikey formatlı dizisi olan "ZİRVEDE"yi duyurdu. Dizi, Uludağ'da geçen ve Winterfest esnasında yaşanan maceraları konu alıyor. Başrolleri Pelin Uluksar ve Fester "Deli Mi Ne?" Abdü paylaşıyor. Toplumsal cinsiyet eşitliği ve online oyun kültürüne de dikkat çekiliyor. 15 bölümden oluşan dizi, PUBG MOBILE'ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebilir.

PUBG MOBILE, Türkiye’nin ilk dikey formatlı dizisi olan “ZİRVEDE”yi oyun ve dizi meraklılarının beğenisine sundu. Pelin Uluksar ve Fester “Deli Mi Ne?” Abdü’nün başrollerini paylaştığı dizi, Uludağ’da geçen ve Winterfest esnasında yaşanan çeşitli maceraları konu alıyor. 15 bölümden oluşan dizi, izleyicilere PUBG MOBILE’ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilir.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, oyun dünyasında bir ilk olarak dikey formatlı bir gençlik dizisi ürettiğini duyurdu. Uludağ’da Winterfest için bir araya gelen gençlerin başından geçen olayları anlatan dizi, 10 Şubat tarihinden itibaren PUBG MOBILE’ın resmi sosyal medya hesaplarından izlenebilecek.

Online oyun dünyasının ve gerçek yaşamın bir arada ele alındığı dizi, Uludağ’da geçmekte olup Winterfest 2024 etkinliği için buluşan gençlerin hikayesini aktarıyor. Ayrıca, dizi özelinde Winterfest’e özgü PUBG MOBILE süslemeleriyle donatılmış oyun alanı da izleyicilere sunuluyor.

Karakterlerin tatil yapmak ve PUBG MOBILE etkinliğine katılmak için bir araya geldiği Winterfest’te çevrimiçi ilişkiler ve oyun kültürü dinamikleri işleniyor. Çekişmeli maçlar ve çeşitli entrikaların yer aldığı ZİRVEDE, izleyicilere keyifli bir hikaye sunuyor.

Dizinin başrollerini “Deli Mi Ne?” ve Pelin Uluksar paylaşıyor. Dizi kadrosunda ayrıca, sevilen içerik üreticisi “Deli Mi Ne?”, tanınmış oyuncu Burak Apak ve TikTok içerik üreticisi İlayda Kırdı gibi isimler yer alıyor.

Dizide toplumsal cinsiyet eşitliği de vurgulanıyor. Özellikle cinsiyet eşitsizliğinin ve siber zorbalığın artış gösterdiği bir dönemde, PUBG MOBILE, kadın oyunculara karşı uygulanan olumsuz tavırları ele alarak toplumsal bir mesaj da iletiyor.

Dizinin lansman gününde özel olarak art arda 3 bölüm yayınlandı. Toplamda 15 bölümden oluşan dizi, her gün bir bölüm şeklinde izleyicilere sunulmaya devam ediyor.

Önceki İçerikPubg Mobile Random Hesap Nedir, Nereden Satın Alınır?
Sonraki İçerikHONOR ve Gameloft, Katlanabilir Telefon Oyun Deneyimini İyileştiriyor
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz