PUBG MOBILE’dan Görevimiz Tehlike güncellemesi!

PUBG MOBILE, PARAMOUNT PICTURES VE SKYDANCE MEDIA’NIN YENİ FİLMİ “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR” ORTAKLIĞI İLE ÇITAYI YÜKSELTTİ! Oyuncular Orijinal Battle Royale Mobil oyunu PUBG MOBILE,  filmle ilişkili yepyeni içeriğe bugün kavuşuyor

Tencent Games, tam bir ay boyunca sürecek olan eşsiz PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILE) kampanyasıyla, 27 Temmuz’da vizyona giren “Mission: Impossible Yansımalar” filminden esinlenen, tamamı oyun içi içerikleri kullanıcılarına sunuyor. İlgili güncelleme, bugün PUBG MOBILE oyuncularının indirilmesine açıldı.

PUBG MOBILE Genel Müdürü Vincent Wang, “Dünyanın en popüler mobil battle royale oyunu PUBG MOBILE için ’Görevimiz Tehlike’ gibi simgeleşmiş bir film serisi ile ortaklık da dahil, hiçbir şey imkânsız değil. Pazara girmemizin üzerinden sadece birkaç ay geçmesine karşın, PUBG MOBILE’ın 100 milyonu aşan oyuncu tabanını genişletmeyi sürdürürken, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların ilgisini çekecek bu özel oyun içi etkinlik gibi yenilikçi ortaklıklarla markamızı da büyütüyoruz” dedi.

PUBG MOBILE, son güncelleme ile “Mission: Impossible Yansımalar” oyun içi teması ve aşağıdaki oyun içi özellikleri kazanacak:

PUGB MOBILE YAMA NOTLARI – 08/2018

  • Mission: Impossible Yansımalar” Teması – Oyuncular yepyeni bir arka plan müziğini ve film temasına sahip özelleştirilebilir paraşütleri deneyimleyebilecekler.
  • Yepyeni Mücadeleler– Oyuncular, Takım Hücumu, Hayatta Kalma ve Birinci Şahıs Perspektifi modlarında tematik mücadelelere katılarak çeşitli ödüller kazanabilecekler.
  • Özel Oyun İçi Ödüller – Kampanya süresince oyuncular “Mission: Impossible Yansımalar” teçhizatlarını değiş tokuş edebilecek ve kullanabilecekler.
  • Oyuncular “Mission: Impossible Yansımalar” dünyasını Android ve iOS cihazlarındaki PUBG MOBILE’da yeni eşyalar, mücadeleler ve doğrudan filmden alınan diğer içeriklerle deneyimleyebilecekler.

 

 

Önceki İçerikMcFarlane Fortnite Oyuncakları Üretecek!
Sonraki İçerikOvercooked 2 inceleme (Nintendo Switch)
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz