Netflix’in The Witcher dizisinde yeni gelişme

İlk bölümün senaryosu hazır!

Geralt of Rivia | The Witcher

Dizinin senaristi, ilk bölümün senaryosunu tamamladığını açıkladı.

Netflix‘in The Witcher dizisinde yeni gelişme yaşandı. Dizinin senaristi Lauren S. Hissrich, Twitter hesabından açıklama yaparak ilk bölümün senaryosunu tamamladığını duyurdu.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski‘nin sekiz bölümlük The Witcher romanından uyarlanarak hazırlanan Netflix’in The Witcher dizisi, 2017’nin Mayıs ayında duyurulmuştu. Dizinin, CD Projekt Red‘in geliştirdiği aynı isimli video oyun serisi yerine The Witcher romanını temel alacağı belirtilmişti.

İLGİLİ HABER – The Witcher, Netflix dizisi oluyor

The Witcher dizi projesinin senaristi Lauren S. Hissrich, daha önceden Netflix-Marvel ortaklığıyla hazırlanan The Defenders ve Daredevil dizilerinin senaristliğini de yapmıştı. Ayrıca siyasi bir dizi olan The West Wing‘i de yazmıştı. Geçen yılın Aralık ayında Hissrich, The Witcher dizisinin senaristi olarak duyurulmuştu. Romanın yazarı Sapkowski ise dizide danışman olarak görev alacak.

Neftlix’in The Witcher dizisinde kimin başrol olup Geralt‘ı canlandıracağı henüz açıklanmış değil. Diğer roller de henüz belli olmadı. Dizinin yayın tarihi de henüz kesinleşmedi.

İLGİLİ HABER – ‘Ubisoft, yeni TV dizileri için Netflix ile anlaşmaya çalışıyor’

Netflix, The Witcher dizisi için Polonyalı Platige Films firması ile çalışıyor. Bu stüdyo daha önceden, The Witcher 3 oyununun “The Trial” isimli sinematik fragmanını hazırlamıştı. Ayrıca Halo 5‘in sinematik videolarını da hazırlayan Platige Films, çeşitli birkaç diğer oyun için de projelere dahil olmuştu.

The Witcher romanından TV’ye uyarlanan ilk dizi ise Polonyalı bir kanal tarafından 2002’de yayınlanmıştı. Öte yandan, 2017’de vizyona gireceği söylenen ve arkasında ünlü isimlerin de yer aldığı bir The Witcher filmi de duyurulmuştu ancak bu gerçekleşmedi.

İLGİLİ HABER – Cyberpunk 2077’nin yapım maliyeti The Witcher 3’ü geçecek

Video oyun tarafında ise, CD Projekt Red üç oyundan oluşan bir seriyi piyasaya sürmüştü. Bunun sonuncusu olan The Witcher 3: Wild Hunt, 2015’de çıkmıştı. Şu an için yeni bir The Witcher oyunu duyurulmamış olsa da, stüdyo merakla beklenen bilim-kurgu temalı yeni oyunu Cyberpunk 2077‘nin üzerinde çalışıyor.

İLGİLİ HABER – Yeni bir The Witcher oyunu gelebilir, Cyberpunk 2077’den yeni detaylar

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 8 ile çekebildiğin kadar fotoğraf çek
Sonraki İçerikMetal Gear Survive’ın inceleme puanları şaşırtmadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz