PS4’e özel Spider-Man’in çıkış tarihi netleşiyor

Bir hafta içerisinde oyunun çıkış tarihi açıklanabilir.

Spider-Man (PS4) | Insomniac Games

Insomniac Games‘in geliştirdiği PS4‘e özel Spider-Man‘in çıkış tarihi tam olarak açıklanmadı ancak yakın zamanda resmi duyuru gelebilir.

Marvel Games‘in yaratıcı yönetmeni ve yöneticisi Bill Rosemann‘ın attığı bir tweet, Spider-Man’in bu bahar döneminde çıkış yapabileceğine işaret ediyor. Rosemann, baharın birinci gününü kutlamak için yaptığı paylaşımda, PlayStation 4‘e özel geliştirilen Spider-Man’den bir gif kullandı ve “Bahar ve Spider-Man havada!” mesajını yazdı. Bu, pek çok kişi tarafından oyunun bu bahar döneminde çıkabileceğinin sinyali olarak yorumlandı.

Sony‘nin bu yılın ilk yarısına ait oyun takvimine bakıldığında, 20 Nisan’da God of War çıkacak ki bu çıkış tarihi Ocak sonlarında açıklanmıştı. Çıkış tarihi resmileşen bir diğer oyun ise Detroit: Become Human ve 25 Mayıs’ta oynanabilir olacak ki bunun da çıkış tarihi Şubat sonlarına doğru duyurulmuştu.

İLGİLİ HABER – God of War’dan 15 dakikalık yeni oynanış videosu!

Yukarıda görüldüğü üzere, Sony birinci parti oyunlarının çıkış tarihlerini üç ay öncesinden açıklıyor. Bu durumda da, eğer Spider-Man bahar veya yaz döneminde çıkacaksa, birkaç gün içerisinde Mart ayı sona ermeden resmi bir çıkış tarihi duyurusu görebiliriz. Böyle bir şeyin olması halinde, Spider-Man’in Haziran sonu gibi çıkış yapması muhtemel gözüküyor.

Oyunun yapımcı stüdyosu Insomniac Games de bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Stüdyo, henüz oyunun çıkacağı zaman aralığıyla ilgili bir duyuru yapılmadığını yineledi.

İLGİLİ HABER – Sony birinci parti oyunlara daha çok ağırlık vermeye hazırlanıyor

Önceki İçerikTekken 7 DLC3: Noctis Lucis Caelum Pack – İlk İzlenimler
Sonraki İçerikGod of War’un geliştirme süreci sona erdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz