Armored Core VI çıkış tarihi oynanış videosu eşliğinde duyuruldu

Souls serisi ve Elden Ring ile ortalığı kasıp kavuran From Software, 11 senedir haberini almadığımız köklü bir IP’si ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 1997 yılında oyun dünyasına girişini yapan Armored Core robotların baş döndürücü savaşlarını konu alıyor. Firma son yayınladıkları oynanış fragmanı ile Armored Core VI’nın çıkış tarihini de duyurdu:

Uzak gezegen Rubicon 3’te “Coral” adlı gizemli yeni bir madde keşfedildi. Bir enerji kaynağı olarak, bu maddenin insanlığın teknolojik ve iletişim yeteneklerini önemli ölçüde geliştirmesi bekleniyordu. Bunun yerine, gezegeni ve çevredeki yıldızları alevler ve fırtınalar içinde yutan ve bir Yanan Yıldız Sistemi oluşturan bir felakete neden oldu. Neredeyse yarım asır sonra Coral, artık felaketle kirlenmiş ve mühürlenmiş bir gezegen olan Rubicon 3’te yeniden ortaya çıktı. Dünya dışı şirketler ve direniş grupları, maddenin kontrolü için savaşıyor. Oyuncu, bağımsız bir paralı asker olarak Rubicon’a sızar ve kendisini şirketler ve diğer hiziplerle madde üzerinde bir mücadelenin içinde bulur.

Son derece hareketli ve son derece özelleştirilebilir mechalara sahip ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON, oyuncuları düşmanları alt etmek için hem karada hem de havada saldırı ve savunma manevralarından tam olarak yararlanabilecekleri hızlı tempolu savaşlara sokacak. Rubicon 3’teki en başarılı ve kârlı paralı asker olmak için oyuncular, hızla değişen savaş mesafelerinde ustalaşmalı, çevreyi koruyucu siper olarak kullanmalı ve zorlu düşmanların ve durumların üstesinden gelmek için çok yönlü savaşlarda ustalaşmalıdır.

Armored Core VI: Fires of Rubicon, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series S/X için 25 Ağustos 2023’te çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerikPlayStation Showcase etkinliği mayıs ayında gerçekleşebilir
Sonraki İçerikHorizon Forbidden West: Burning Shores inceleme (PS5)
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz