PlayStation 5 tasarımı ile ortaya çıktı, iki model geliyor!

Disk sürücüsüz PS5 Digital Edition da piyasaya sürülecek.

PlayStation 5 tasarımı ile gün yüzüne çıktı

Dün gece düzenlenen PlayStation 5 etkinliğinde konsolun tasarımı gösterildi. Sony bu sene sonuna doğru PS5’in iki farklı sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Twitch ve YouTube üzerinden anlık olarak 7 milyondan fazla kişinin izlediği PlayStation 5 konferansı sona erdi. Yaklaşık bir saat uzunluğundaki konferansta, PS5’e gelecek oyunlar duyuruldu ve oynanış videoları gösterildi. Etkinliğin en sonunda ise Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 tasarımı ile karşımıza çıktı.

Oldukça fütüristik bir tasarımı olan PlayStation 5’in “V” şeklini andıran ön yüzünün yanı sıra kavisli dış yapısı dikkat çekiyor. Daha önceden gösterilen DualSense 5 kontrolcüsü gibi beyaz renk ağırlıktaki PS5 iki farklı sürüme sahip olacak. Standart disk sürücüsü bulunan ve disk sürücüsüz PlayStation 5 Digital Edition bu sene sonuna doğru piyasaya sürülecek.

PS5’in yanı sıra HD kamera, Pulse 3D kablsozu kulaklık, DualSense 5 için şarj istasyonu gibi aksesuarlar da tanıtıldı. PlayStation 5’in fiyatı ve tam çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

PlayStation 5’in tasarımını gösteren tanıtım videosu:

 PlayStation 5 özel oyunları PS4’e gelmeyecek

Önceki İçerikPlayStation 5 konferansının yeni tarihi sızdı: 11 Haziran (GÜNCELLEME)
Sonraki İçerikHorizon Forbidden West’te yükleme ekranı olmayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz