PlayStation 5 tanıtımı 4 Haziran’da yapılacak

Sony resmen duyurdu!

PlayStation 5 tanıtımı için 4 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 23:00'da bir etkinlik düzenleneceği açıklandı.

Sony, PlayStation 5 tanıtımı için 4 Haziran’da etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

PlayStation’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan kısa bir teaser ile PlayStation 5 tanıtımı için 4 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 23:00’da bir etkinlik düzenleneceği açıklandı. “Oyunun geleceği” ifadesinin yer aldığı teaser’da konsolun kontrolcüsü DualSense 5’ten görüntüler sunuluyor.

Canlı yayın, PlayStation’ın resmi YouTube ve Twitch kanalları üzerinden izlenebilecek.

PlayStation CEO’su Jim Ryan imzalı blog yazısına göre, bir saatten uzun olacağı belirtilen 4 Haziran’daki PlayStation 5 tanıtım konferansında, konsolun çıkış oyunlarından oynanış görüntülerinin gösterileceği açıkça vurgulanıyor. Bu sayede PS5’in sahip olduğu SSD’nin ve diğer donanımların gücüne vurgu yapılması bekleniyor. Ayrıca konsolun tasarımının da gösterilme ihtimali var.

Konsolun çıkış tarihi ve fiyatının ise ilerleyen aylardaki diğer benzer etkinlikler aracılığıyla duyurulacağı tahmin ediliyor.

PlayStation 5 bu sene sonuna doğru dünya genelinde aynı anda piyasaya sürülecek.

Öte yandan dün Bloomberg’da yer alan Jason Schreier imzalı haberde, Sony’nin 3 Haziran’da bir konferans düzenleyeceği öne sürülmüş ve PS5 hakkında sınırlı bilgi verileceği, yaz boyunca başka tanıtım sunumları yapılacağı belirtilmişti.

Bunun dışında, Sony’nin bu sene başında birden fazla kez konferans düzenlemeyi planladığı ancak bunların gerçekleşmediği, firmanın daha profesyonel bir sunum gerçekleştirmeyi amaçladığı ortaya çıkmıştı.

Sony, PS5 konferansının mümkün olduğunca profesyonel gözükmesini istiyor

Önceki İçerikSony, PS5 konferansının mümkün olduğunca profesyonel gözükmesini istiyor
Sonraki İçerikPlayStation 5 özel oyunları PS4’e gelmeyecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz