Sony, PS5 konferansının mümkün olduğunca profesyonel gözükmesini istiyor

İddiaya göre, PlayStation 5 için bu sene başında birden fazla kez konferans yapılması planlanmıştı.

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 için planladığı tanıtım konferansına ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Kinda Funny Games Daily programına konuk olan Alanah Pearce, Japon teknoloji firmasının bu yılın başlarında birden fazla sunumla PlayStation 5’i tanıtmayı planladığını ancak daha sonrasında firmanın üst yöneticilerinin bunu kabul etmediğini ifade etti.

“Sony bu yıl için daha önceden birden fazla sunum yapma girişiminde bulundu ancak bu sunumlarda yer alması gereken oyun geliştiricilerinden öğrendiğim kadarıyla bu gerçekleşmedi çünkü Sony’nin üst yöneticilerinden bazıları daha önceden kaydedilmiş videolardan ziyade oldukça profesyonel bir konferans yapma konusunda son derece takıntılıydı.”

Pearce devamında şunları söyledi:

“25-30 kişiden oluşan bir ekip ve büyük bir stüdyoda toplanmak dışında herhangi bir fikri uygulama niyetinde değillerdi ki bu durum, daha önceden planlandığı üzere birden fazla etkinlik ile oyunlarını göstermeyi düşünen geliştiriciler için sinir bozucuydu. PlayStation’ın kaliteli bir sunum planı yoktu ve [yöneticiler] bunu uygulamayı reddetti. Bu nedenle [Haziran’da yapılması beklenen] şimdiki sunum gerçekten de çok büyük olabilir.”

Dün Bloomberg’da yer alan haberde, Sony’nin 3 Haziran’da PlayStation 5 için ilk tanıtım konferansını gerçekleştireceği iddia edilmişti.

SÖYLENTİ: Sony, 3 Haziran’da PlayStation 5 konferansı düzenleyecek

KaynakPush Square
Önceki İçerikSÖYLENTİ: Sony, 3 Haziran’da PlayStation 5 konferansı düzenleyecek
Sonraki İçerikPlayStation 5 tanıtımı 4 Haziran’da yapılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz