PlayStation 5 ön sipariş kayıtları açıldı

Şu an için sadece doğrudan Sony'nin satış yaptığı bir ön sipariş sayfası bulunuyor.

Sony tarafından PlayStation 5 ön sipariş kayıtları alınmaya başlandı. Şu an için sadece doğrudan Sony’nin satış yaptığı bir ön sipariş sayfası bulunuyor.

PlayStation’ın resmi internet sitesinde oluşturulan yeni bir sayfa aracılığıyla PlayStation 5’i ön sipariş etmek isteyenler için önceden kayıt işlemleri açıldı. Kayıt yaptıranlar arasından seçilenler, PS5 ön siparişe açıldığında kolayca satın alabilecek. Zira, kayıt sayfasında sınırlı sayıda konsolun ön siparişe açılacağı belirtiliyor ve herkes birer adetle sınırlı.

PlayStation 5 ön sipariş kayıtları PSN ID’ler aracılığıyla yapılıyor. İsteyen herkes kayıt yaptırabiliyor ancak ön siparişler açıldığında satın alma işlemini sadece ABD’den bir adres vererek yaptırmak mümkün.

Şu an için sadece doğrudan Sony aracılığıyla satış yapılan bir ön sipariş sayfası var. Perakende firmaları henüz ön sipariş kayıtları açmadı.

PlayStation 5 bu sene sonuna doğru standart ve disk sürücüsüz Digital Edition olarak iki farklı versiyonla piyasaya sürülecek. Henüz satış fiyatı belli değil. Ön sipariş kayıtlarının başlamasıyla, konsolun fiyatının yakında açıklanması bekleniyor.

SÖYLENTİ: PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı sızmış olabilir

Önceki İçerikCall of Duty: Black Ops Cold War’un hikayesinin Türkiye’de de geçeceği doğrulandı
Sonraki İçerikPlayStation Plus Türkiye fiyatları zamlanıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz