PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri ne zaman?

PS Plus aboneleri indirimlerden bir gün önceden faydalanmaya başlayacak.

“PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri ne zaman?” sorusunun yanıtı belli oldu.

Sony, Black Friday’e özel PS Store indirimlerini 21 Kasım’da Türkiye saati ile gece 3’te başlatıyor. İlk etapta sadece PlayStation Plus üyelerinin görebileceği bu indirimler, bir gün sonrasında yani 22 Kasım’da ise herkese açık olarak sunulacak.

Bu yılki Black Friday (Kara Cuma) indirimleri kapsamında Sony, sadece dijital oyunlarda büyük fiyat indirimleri sunmakla kalmayıp içerisinde çeşitli oyunların yer aldığı PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro paketlerini de indirimli olarak satışa koyacak.

İLGİLİ HABER – PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri başladı

PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri için tarih ve saat belli oldu.

21 Kasım’da Türkiye saatiyle gece tam 3’de başlayacak olan indirimlerde, pek çok oyunda küçük ve büyük çaplı indirimlerin yapılması bekleniyor. Öte yandan, eğer siz de PS Plus üyelerinin yararlandığı 1 gün önceden indirimleri görme fırsatına dahil olmak istiyorsanız, sınırlı süreliğine geçerli olan yüzde 25 indirimli 12 Aylık Plus üyeliğini satın alabilirsiniz.

Son olarak, PlayStation Store’da Black Friday indirimleri başlar başlamaz indirime giren ürünleri listeleyeceğiz, takipte kalın!

İLGİLİ HABER – PlayStation Experience 2017 katılımcıları belli oldu

Black Friday nedir?

Black Friday (Kara Cuma), ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Bugünde ülke genelindeki mağazalarda büyük indirimler olur ve mağazalar çok erken saatte açılır, geç kapanırlar. Bugün daha sonrasında dünya genelinde çeşitli indirimlerle kutlanmaya başlamıştır.

Önceki İçerikUncharted serisinin 10. yılına özel ücretsiz hediyeler var
Sonraki İçerikPlayLink Oyunları ile Sony Oyuncuları Tek Koltukta Topluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz