Oculus, TGA’da “özel bir duyuru” yapacak

Gelen ilk resmi bilgilere göre, bu "özel duyuru" cihazın ön siparişi ile ilgili değil.

Bu hafta düzenlenecek olan The Game Awards (Oyun Ödülleri) etkinliğinde özel bir duyuru bizleri bekliyor. Etkinliğin organizatörü Geoff Keighley, Twitter üzerinden yayınladığı mesajla, Oculus Rift‘in yaratıcısı Palmer Luckey‘in TGA (The Game Awards)’da “özel bir duyuru” yapacağını belirtti.

Luckey ise kendi attığı tweet ile “The Game Awards etkinliğinde gerçekten güzel bir duyuru gerçekleşecek.” dedi ve bunun cihazın ön siparişlerinin açılması ile ilgili olmayacağını ifade etti.

Hakkında daha fazla detayın bilinmediği Oculus Rift Sanal Gerçeklik Kulaklığı‘nın hala fiyatı ve çıkış tarihi de netlik kazanmadı. Bu nedenle Palmer Luckey’in TGS’de bu iki konudan biriyle veya her ikisiyle ilgili açıklama yapma durumu da bulunuyor.

The Game Awards hakkında tüm bilgiler bununla da sınırlı değil. Etkinlik boyunca 10 yeni oyun hakkında resmi tanıtımın yapılacağı ve yeni videoların gösterileceği açıklanmıştı. Daha sonra ise bu oyunlarından ilkinin Xbox One’a özel olan Quantum Break olduğu belli olmuştu. Quantum Break’e ait yeni bir oynanış videosu ile “live-action” fragmanın gösterilmesi beklenirken, yeni Far Cry oyunu Far Cry Primal hakkında da bir oynanış videosunun gösterilmesi ve Mortal Kombat X için ise yeni bir DLC paketiyle beraber yeni karakterlerin duyurulması bekleniyor.

Önceki İçerikGod of War serisinin yapımcısından yeni bir oyun geliyor!
Sonraki İçerikFIFA 16 uzun bir aranın ardından tekrardan İngiltere satış listesinde birinci

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz