FIFA 16 uzun bir aranın ardından tekrardan İngiltere satış listesinde birinci

FIFA 16 tekrardan liste başı olurken, haftanın en çok yükselen oyunu Uncharted: The Nathan Drake Collection oldu.

Uzun bir aradan sonra popüler futbol oyunu FIFA 16, tekrardan sahneye çıktı. İngiltere satış listesindeki bu haftanın verilerine göre, FIFA 16 tekrardan liste başı oldu.

Black Friday indirimleri nedeniyle satışlarında yükselme görülen FIFA 16’nın satış rakamlarında yüzde 254 oranında artış yaşandı ve listenin birinci sırasında kendine yer buldu.

FIFA 16’nın ardından ikinci sırayı satışlarında yüzde 47’lik artış gerçekleşen Call of Duty: Black Ops III kaptı. Çıkışının ikinci haftasında ise Star Wars Battlefront, satışlarındaki yüzde 52’lik düşüşle iki sıra birden gerileyerek 3’üncülük koltuğuna yerleşti. Kasım ayının en çok konuşan oyunu Fallout 4, satışlarındaki yüzde 8’lik artışa rağmen 4. sırada kalmayı sürdürdü.

Tüm Uncharted oyunlarını tek pakette toplayan Uncharted: The Nathan Drake Collection ise bu haftanın en çok yükselen oyunu oldu. Satışlarındaki yüzde 999’luk artış yaşanan Uncharted: The Nathan Drake Collection, 19. sıradan 5. sıraya yükseldi. GTA V ise satışlarındaki yüzde 385’lik yükselişle altı sıra birden yükselerek 6. sırada kendine yer buldu.

Üç sıra yükselerek 8. sıraya yerleşen Halo 5: Guardians‘ın satışları ise yüzde 195 arttı. Forza Motorsport 6‘da ise yüzde 381’lik artış yaşandı ve oyun 10 sıralık yükselişle bu haftayı 10. sırada kapattı.

İşte bu haftaki İngiltere satış listesinin ilk 10’u:

  1. FIFA 16
  2. Call of Duty: Black Ops III
  3. Star Wars Battlefront
  4. Fallout 4
  5. Uncharted: The Nathan Drake Collection
  6. Grand Theft Auto V
  7. Minecraft: Story Mode
  8. Halo 5: Guardians
  9. Rise of the Tomb Raider
  10. Forza Motorsport 6
Önceki İçerikOculus, TGA’da “özel bir duyuru” yapacak
Sonraki İçerikUncharted 4 Multiplayer Betası Görücüye Çıkıyor. Hem de Bir Gün Erken!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz