NiP’nin yeni yıl kadrosu için 4. oyuncusu da belli oldu

Dün yaptığı açıklama ile 2016 kadrosuna yeni bir oyuncu katan NiP Gaming, 4. oyuncusunu da açıkladı ve sürpriz yapmadı.

Dün yaptığı açıklama ile 2016 kadrosuna yeni bir oyuncu katan NiP Gaming, 4. oyuncusunu da açıkladı ve sürpriz yapmadı: f0rest yeni yılda da Ninjas in Pyjamas forması giyecek.

2015 yılındaki Counter-Strike: Global Offensive kadrosundan Aleksi “allu” Jalli ile yollarını ayıran NiP, yeni yıl kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başladı.  Adam “friberg” Friberg ve Richard “Xizt” Landstrom ile yeni yılda da yoluna devam edeceğini belirten Ninjas in Pyjamas, dünkü yaptığı açıklamayla yeni transferi Jacob “pyth” Mourujarvi ismini duyurmuştu.

Sırayla yeni yıl kadrosundaki oyuncuları açıklayan NiP Gaming’in ‘4. Ninjası’ da belli oldu. eSpor takımının resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, 2015 kadrosunda yer alan Patrik ‘f0rest’ Lindberg, Adam “friberg” Friberg ve Richard “Xizt” Landstrom gibi yeni yılda da NiP çatısı altında mücadele edecek.

Patrik'f0rest' Lindberg
Patrik ‘f0rest’ Lindberg

Beşinci ve son oyuncunun yarın duyurulması, bu ismin ise yine sürpriz etkisi yaratmayacağı yani eski kadroda bulunan GeT_RiGhT olacağı düşünülüyor.

Önceki İçerikPlayStation Plus Ocak 2016 oyunları resmen duyuruldu [GÜNCEL]
Sonraki İçerikValve, Noel günü yaşanan Steam sorunlarına ilişkin rapor yayımladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz