The Witcher, Netflix dizisi oluyor

Andrzej Sapkowski'nin The Witcher adlı romanı TV dizisine uyarlanıyor.

The Witcher 3 | CD Projekt Red

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin The Witcher adlı roman serisi Netflix için drama temalı bir TV dizisine uyarlanıyor.

Netflix için uyarlanacak olan The Witcher dizisi, Sapkowski’nin aynı evrende geçen sekiz romanı ve hikayesi temel alınarak hazırlanacak. Bu kitaplar aynı zamanda, CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve 3 oyundan oluşan The Witcher oyun serisi için de kullanılmıştı.

İLGİLİ HABER: The Witcher’ın yazarı, serinin satışlarından para kazanamıyor!

Netflix Başkan Yardımcısı Erik Barmack konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Andrzej Sapkowski unutulamaz ve zengin bir dünya yarattı. Netflix üyelerini bu dünya etrafında bir araya getirmekten dolayı daha heyecanlı olamazdık.” ifadelerini kullandı.

The Witcher kitaplarının yazarı Sapkowski ise, “Netflix’in, hazırlamak için otuzdan fazla yılımı harcadığım kitaplarımın temasına ve ögelerine bağlı kalarak uyarlayacağı TV dizisi projesinden dolayı oldukça heyecanlıyım.” dedi.

İLGİLİ HABER: CD Projekt Red’in başkanı, olası bir The Witcher 4 oyunu hakkında konuştu

Projenin yapımcılığını üstlenen Polonyalı yapım şirketi Platige Image, daha önceden CD Projekt Red’in yine Sapkowski’nin romanlarından uyarlanan The Witcher 2: Assassins of Kings ve The Witcher 3: Wild Hunt isimli oyunları için sinematik videolar ve TV reklamları yapmıştı. CD Projekt Red’in sıradaki oyun projesi olan Cyberpunk 2077‘nin 2013 yılındaki ilk teaser videosunu da hazırlamıştı.

İLGİLİ HABER: Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi sızdırıldı!

Platige Image bunların dışında Prey, League of Legends, Frostpunk ve Ghost Recon: Wildlands için de bazı içerikler üretmiş ve reklam videoları hazırlamıştı.

Konuyla alakalı olarak yayımlanan basın bülteninde CD Projekt Red’ten hiç bahsedilmezken, The Witcher dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı veya dizinin Netflix’te hangi yıl yayınlayacağı da belirtilmedi.

Önceki İçerikSteam Yaz İndirimleri’nin başlangıç tarihi ortaya çıktı
Sonraki İçerikDestiny 2, Blizzard’ın Battle.net platformuna geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz