Monster Hunter World beta tarihi netleşti

PlayStation 4 için ve Plus abonelerine özel bir beta olacak.

Capcom, Monster Hunter World beta tarihi için duyuru yaptı.

Yapılan duyuruya göre, Monter Hunter: World’un betası 9 Aralık’ta başlayıp 12 Aralık’ta sona erecek. PlayStation 4’e özel olan bu beta sürecine sadece PlayStation Plus aboneleri ücretsiz olarak katılabilecek.

8 Aralık itibarıyla indirmeye açılacak olan Monter Hunter World betası, 5.9 GB boyutunda bir disk alanına ihtiyaç duyuyor.

Capcom Unity‘de yer alan blog yazısına göre, Monter Hunster: World’un PS4 özel betasında şu içerikler yer alıyor:

“Betada 2 farklı çevrede 3 görev bulunuyor. Ancient Forest bölgesinde düşük seviyeli Great Jagras ve tecrübeli oyuncular içinse zorlayıcı düzeydeki Anjanath adlı düşmanlar yer alıyor. Wildspire Waste bölgesinde ise, diğer iki görevden de zorlayıcı seviyede olan Barroth isimli düşman bulunuyor.”

Bu görevleri oyuncular tek başlarına yapabildiği gibi 4 kişiden oluşan gruplar şeklinde de oynayabilecekler. Betada 14 farklı silah çeşidi yer alacak. Capcom’un duyurusuna göre, betadaki tüm görevleri tamamlayanlar oyunun tam sürümünde “kullanışlı bonus eşyalar” elde edecek.

Monster Hunter: World, 26 Ocak’ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyunun PC versiyonu ise 2018’in sonlarına doğru yayınlanacak. 

İLGİLİ HABER – Monster Hunter World’un yeni fragmanında beta sürprizi

Önceki İçerikHorizon Zero Dawn Complete Edition çıktı
Sonraki İçerikMetro Exodus’dan yeni görüntüler The Game Awards 2017’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz