Mirror’s Edge 2 çıkış tarihi belli oldu!

Mirror’s Edge 2 çıkış tarihi yayıncı Electronic Arts tarafından onaylandı. DICE tarafından geliştirilen oyun, 2016 yılında bizlerle olacak.

Yeni Mirror’s Edge oyunu DICE tarafından geliştirilmekte ve çıkış tarihi EA’nin yaptığı açıklamaya göre 2016 senesi. EA tarafından listelenen bilgilere göre, Mirror’s Edge 2 çıkış tarihi 2016 yılının ilk çeyreği ve çıkış yapacağı platformlar ise konsollar ve PC olarak gösterilmiş durumda.

DICE, yeni Mirror’s Edge olan Mirror’s Edge 2’yi 2013 yılında yeni nesil konsollar -Xbox One, PlayStation 4- ve PC platformu için duyurmuştu. Oyun, “yeni nesil için serinin yeniden doğuşu” olarak tanıtılmıştı. EA ayrıca, Mirror’s Edge’in kahramanı Faith yeni ve kökten bir hikaye sunacağını da belirtmişti.

EA ve DICE, 2013 yılındaki E3 etkinliğinde serinin ikinci oyununa dair yeni bilgiler sunmuş, Faith adlı karakterin “yapı taşlarına” odaklanma çabaları için parkur sanatçıları ile birlikte çalıştıklarını belirtmişti.

Orijinal Mirror’s Edge 2009 yılında PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürülmüştü. DICE ayrıca şu anda, Star Wars: Battlefront üzerinde çalışıyor ve bu yıl sonunda çıkarmayı planlıyor.

 

Mirror’s Edge hakkında

Mirror’s Edge, EA Digital Illusions CE (DICE) tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımlanan, birinci şahıs aksiyon-macera türündeki video oyunu. 10 Temmuz 2007’de duyurulan oyun, 2008’in kasım ayında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürüldü. Microsoft Windows sürümü 13 Ocak 2009’da; bir yıldan fazla bir süre sonra, 1 Nisan 2010’da ise iOS için satışa sunuldu.

Yapımında Oyuna, Unreal Engine 3 isimli oyun motorunun kullanıldığı oyuna, DICE ve Illuminate Labs ortaklığında geliştirilen yeni ışıklandırma sistemi eklenmiştir. Parlak renkli görüntü tarzına sahip Mirror’s Edge‘de, diğer birinci şahıs bakış açısına sahip oyunlardan farklı olarak variller altından kayma, yuvarlanma, duvarlarda koşma gibi birtakım hareketlerin yapımına olanak sağlamaktadır.

Mirror’s Edge‘de oyuncular, Faith adlı ana karakteri, birinci şahıs bakış açısıyla kontrol etmektedir. Şehirdeki binaların çatılarında koşmak, belli noktalardan atlamak gibi çeşitli hareketler oynanışın temelini oluşturur. Oyundaki hareket ve tekniklerin çoğunda parkourdan esinlenilmiştir. (vikipedi)

Önceki İçerikWolfenstein: The Old Blood çıkış fragmanı yayımlandı
Sonraki İçerikGta San Andreas Bilinmeyen Hileler (Şifreler)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz