Wolfenstein: The Old Blood çıkış fragmanı yayımlandı

Wolfenstein: The Old Blood çıkış fragmanı yayımlandı ve oyun yeni nesil konsollar ile PC platformu için piyasaya sürüldü.

Tek başına bir oyun olan ve Wolfenstein: The New Order’ın öncesini konu alan Wolfenstein: The Old Blood; PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yaptı. Çıkışıyla beraber Bethesda, Wolfenstein: The Old Blood çıkış fragmanı yayımlandı.

The Old Blood, dijital platformlar için 20 dolardan satışa çıktı. Disk tabanlı sürümü ise Avustralya/Yeni Zelanda’da 14 Mayıs’ta oynanabilir olacak. Bunu takiben 15 Mayıs’ta Avrupa’da kutulu sürümü raflardaki yerini alacak.

Oyunda iki adet ana senaryo modu ve 8 bölüm yer alacak. BJ Blazkowicz olarak oynayacağımız oyun, 1946 yılında geçecek ve II. Dünya Savaşı’ndaki Naziler’i konu alacak.

Ayrıca geçtiğimiz ay Wolfenstein: The Old Blood için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklanmış, yüksek disk alanı ve hızlı internet bağlantısı gerektirmişti. Sistem gereksinimlerine gitmek için buraya tıklayınız.

İşte Wolfenstein: The Old Blood çıkış fragmanı:

 

Wolfenstein: The Old Blood hakkında

Wolfenstein: The Old Blood, birinci şahıs nişancı oynanışa sahip, MachineGames tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayımcılığı yapılacak olan aksiyon-macera türündeki oyundur. 5 Mayıs 2015’te PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak olan Wolfenstein: The Old Blood, 2014 yılında çıkış yapan Wolfenstein: The New Order’ın öncesini konu alıyor ve 1946’da geçiyor.

 

Önceki İçerikProject Cars çıkış fragmanı yayımlandı
Sonraki İçerikMirror’s Edge 2 çıkış tarihi belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz