Metal Gear Solid filmi Kojima’nın vizyonunu koruyacak

Filmin yönetmeni Kojima'nın izinden gidecek.

Metal Gear Solid

Japon oyun yönetmeni Hideo Kojima‘nın video oyun dünyasına başarılı bir şekilde kattığı Metal Gear Solid serisinin film uyarlaması yolda. Peki, filmde Kojima’nın izleri ne kadar belirgin olacak?

Ön hazırlık aşamasındaki Metal Gear Solid filminin yönetmeni Jordan Vogt-Roberts, Eurogamer‘a konuştu ve filmin Kojima’nın vizyonuna sadık kalacağını belirtti.

Vogt-Roberts, Konami ile Kojima’nın yollarının ayrılmasına rağmen başarılı oyun yönetmeni Kojima ile arkadaşlığını sürdürdüğünü ve amacının Kojima ve ekibinin yarattığı dünyanın izlerinin belirgin bir şekilde hissedildiği bir Metal Gear Solid filmi sunmak olduğunu söyledi.

“Bu filmi, Kojima’nın yarattığı Metal Gear Solid dünyasını yorumlamak için hazırlıyorum. Bu yüzden hepimiz Metal Gear Solid markasını önemsiyoruz.”

Kojima’nın vizyonunu korumak amacıyla yeni bir senaristin işe alındığını açıklayan yönetmen Vogt-Roberts, Metal Gear Solid dünyası için “Muhtemelen dünyadaki en karmaşık yapım ve bunu halledebilecek bir ekibe ihtiyacımız var” yorumunda bulundu.

İLGİLİ HABER – Hideo Kojima’dan Konami’ye övgü dolu sözler!

Serideki riskli ve yetişkinlere yönelik temaların kesileceği veya sansürleneceğinden endişe duyanlar için de açıklama yapan yönetmen, bu unsurlardan kaçınmak yerine onları özümseyeceğini yineledi.

Yönetmen Vogt-Roberts, başarılı bir çizgi yakalayan son filmi Kong: Skull Island sayesinde yönettiği filmlerin senaryoları üzerinde daha fazla özgürce çalışabildiğini belirterek Metal Gear Solid’in sadece Kojima’nın vizyonunu onurlandırmakla kalmayıp aynı zamanda serinin hayranlarını da tatmin edeceğini ifade etti.

İLGİLİ HABER – Hideo Kojima: Ölene kadar oyun yapmaya devam edeceğim

Metal Gear Solid serisinden hangi oyunun veya oyunların filme uyarlanacağı sorusunu da yanıtlayan Jordan Vogt-Roberts, “Seriden herhangi bir oyunun uyarlaması olmayacak, birkaç farklı hikayeyi bir araya getirmeye çalışıyorum ve bu belirgin bir şekilde Kojima yaklaşımıyla olacak.” dedi.

Başrol karakteri Snake‘in aktörü içinse şu an herhangi bir şey açıklamayacağını belirtti. Fakat bir iddiaya göre, Captain America‘yı canlandıran Chris Evans, Metal Gear Solid filminde Snake rolünde olabilir.

Metal Gear Solid filmi şu an için ön hazırlık aşamasında!

Önceki İçerikDead Rising 4, Playstation 4 için Beraberinde Birçok Sürpriz ile Duyuruldu
Sonraki İçerikTotal War: Warhammer 2 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz