Dead Rising 4, Playstation 4 için Beraberinde Birçok Sürpriz ile Duyuruldu

Frank West her yerde, her şekilde

Xbox One ve PC platformları için halihazırda çıkışını çoktan yapmış olan Dead Rising 4, beraberinde birçok ekstra içerik ile bir paket heline getirilip Playstation 4 için satışa sunulacak.

Oyunun Playstation 4 üzerinden oynanabileceğini müjdeleyen Capcom, Frank’s Big Package isimli bir de paket duyurdu. Paketin içeriğini aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

  • Dead Rising 4 tam sürüm oyun
  • Oyunun bugüne dek yayımlanmış olan bütün indirilebilir içerikleri: Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising, Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.
  • Tüm bonus içerikler: Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater, X-Fists.

Capcom aynı zamanda oyunun Playstation 4 için yayımlanacağı 4 Aralık tarihinde, oyuna bir güncelleme getireceklerini duyurdu. Bu güncelleme ile oyuna Capcom Heroes isimli bir mod eklenecek.
Capcom Heroes modu ile oyunun ana karakteri olan Frank West’e klasik Capcom karakterlerinin kıyafetlerini giydirebileceğiz ve Frank giydiği kıyafete bağlı olarak özel güçler kazanacak.

Dead Rising 4, 4 Aralık 2017 tarihinde Playstation 4 için satışa sunulacak. Frank’s Big Package için ise Xbox One, PC ve Playstation 4 kullanıcılarının 5 Aralık 2017 tarihini beklemesi gerekiyor.

Önceki İçerikThe Evil Within 2 Oynanış Videosu Kafaları Karıştırdı
Sonraki İçerikMetal Gear Solid filmi Kojima’nın vizyonunu koruyacak
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz