Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in Çözünürlük Değerleri Netleşti

PlayStation 4 yine Xbox One’a göre daha üstün çıktı!

Oyunun çıkışına 1 ay gibi bir süre kala Konami, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in çözünürlük değerleri hakkında açıklama yaptı. 1 Eylül’de piyasaya sürülecek olan oyunun Xbox One ve PlayStation 4 için çözünürlük fps değerleri belli oldu.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, PlayStation 4 platformunda 1080p/60fps, Xbox One’da ise 900p/60fps değerinde çalışacak. Ancak oyun en iyi performansı PC platformunda verecek. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde açıklanan PC sistem gereksinimlerine buradan bakabilirsiniz.

Ayrıca oyunun Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümleri aynı düzeyde, 720p/30fps değerlerinde çalışacak.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain'in çözünürlük değerleri ve fps değerleri
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in çözünürlük değerleri ve fps değerleri

Bazı kaynaklara göre, oyunun çıkışının ardından geliştiricisi Hideo Kojima, yayıncı Konami ile olan ilişiğini tamamen kesecek. Oyunun seslendirme aktörlerinden birine göre, yapımcı firma Kojima Productions çoktan dağılmış durumda. Bu konudaki diğer bir gelişme ise, Konami’nin Kojima ve onun marka adını oyunun kutu görselinden tamamen silmesi oldu.

Diğer bir PC sürümü haber ise, çıkış tarihi 15 Eylül olan PC sürümünün konsollar ile aynı güne çekilmesi oldu. Ayrıca ön siparişleri de açılan PC sürümünün ön siparişini verenler ücretsiz Metal Gear Solid V: Ground Zeroes sahibi olacaklar.

Son olarak, gamescom 2015‘de yayımlanan yeni bir The Phantom Pain videosu ile birlikte oyunun online modu Metal Gear Online da doğrulanmış oldu fakat oyunun çıkışı ile birlikte aynı anda aktif olmayacak.

 

Önceki İçerikGTA San Andreas Araba Hileleri
Sonraki İçerikMad Max’in Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz