Mass Effect: Andromeda, Xbox One ve PC’de ‘erkenden oynanabilir’ olacak

Mass Effect: Andromeda'nın Xbox One ve PC versiyonlarında 'erken erişim' imkanı!

Mass Effect serisinin en yeni oyunu Mass Effect: Andromeda, resmi çıkışından önce ‘erkenden oynanabilir’ olarak oyunculara sunulacak.

Hem oyunun resmi Twitter hesabından, hem de serinin yapımcısı Michael Gamble tarafından Mass Effect: Andromeda’nın EA Access aracılığıyla Xbox One, Origin Access ile ise PC için çıkış tarihinden önce oynanabilir olacağı açıklandı. Gamble geçtiğimiz günlerde, oyunun olası bir Nintendo Switch veya Microsoft Scorpio versiyonu hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Mass Effect: Andromeda’nın Xbox One ve PC’deki erken oynanabilirliği ‘kısa bir süreliğine’ geçerli olacak ve 16 Mart’ta başlayacak.

Ayrıca, oyun için Season Pass paketinin çıkmayacağı, BioWare Genel Müdürü tarafından açıklanmıştı.

Bu ayın başlarında çıkış tarihi belli olan Mass Effect: Andromeda, 21 Mart’ta Amerika’da, 23 Mart’ta ise Avrupa’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Erken erişim imkanı Xbox One ve PC için geçerli olurken, PlayStation 4’de böyle bir uygulama bulunmuyor.

Son olarak, Mass Effect 2 şu anda Origin’in “On the House” kampanyası sayesinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

EA Access ve Origin Access nedir?

Origin Access (PC için) ve EA Access (Xbox One için) servisleri sayesinde oyuncular, EA tarafından yayınlanan oyunları çıkışından birkaç gün öncesinde kısa süreliğine deneme şansı elde ediyor. 5 dolar/4 euro gibi bir aylık ücreti bulunan bu servislerde ayrıca bazı AAA yapım oyunlar platforma eklenerek, aylık bazda oyunculara ücretsiz olarak veriliyor. Bu platformlarda daha önceden Battlefield 1 ve FIFA 17 gibi yeni yapımlar erkenden abonelere sunulmuştu. Servis dahilinde şu anda Star Wars: Battlefront, Unravel, Mirror’s Edge Catalyst, Battlefield 4 Premium Edition, FIFA 16, Titanfall Deluxe Edition, FIFA 15, Battlefield 3, Mass Effect Deluxe Edition, Need for Speed Deluxe Edition gibi toplamda 52 farklı oyun bulunuyor.

Önceki İçerikMass Effect: Andromeda için Season Pass olmayacak
Sonraki İçerikMicrosoft onayladı: Xbox One ve PC’ye özel Scalebound iptal edildi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz