Mass Effect: Andromeda için Season Pass olmayacak

BioWare Genel Müdürü Aaryn Flynn, Twitter üzerinden sorulan soruları yanıtladı; Mass Effect: Andromeda ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Oyunun yapımcı stüdyosu BioWare’in Genel Müdürü Aaryn Flynn, Twitter üzerinden verdiği bilgilerle Mass Effect: Andromeda hakkında önemli detayları paylaştı. Buna göre, merakla beklenen RPG oyun Mass Effect: Andromeda için geliştirici stüdyonun herhangi bir Season Pass planı bulunmuyor.

Bir takipçisinin “Mass Effect: Andromeda için Season Pass olacak mı?” sorusuna kısaca “Hayır.” cevabını veren Flynn, yine aynı takipçisinin “Hikaye modu için herhangi bir ücretsiz DLC planınız var mı, yoksa sadece çoklu oyuncu modu için mi ücretsiz DLC olacak?” sorusuna ise gülerek, “Bunun hakkında daha sonra konuşacağız.” yanıtını verdi.

EA‘in yayınladığı ve Season Pass paketi olmayan tek oyun Mass Effect: Andromeda değil. Geçtiğimiz yıl çıkış yapan Titanfall 2 de aynı şekilde Season Pass’i olmayan bir oyundu.

Aaryn Flynn ayrıca oyunun Arabistan’da piyasaya sürülmeyeceğini, bu durumun en azından oyunun çıkışında böyle olduğunu, gelecek güncellemelerle bu konuya göz atacaklarını da belirtti.

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi belli olan Mass Effect: Andromeda, 21 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 23 Mart’ta ise Avrupa’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkış yapacak. Ayrıca, Xbox One için EA Access, PC için Origin Access ile 16 Mart tarihinden itibaren erkenden oynanabilir olacak. Oyunun ön siparişleri ise üç farklı versiyon halinde devam ediyor.

Ayrıca, Mass Effect: Andromeda, EA Access aracılığıyla Xbox One’da, Origin Access ile ise PC’de erkenden oynanabilir olarak karşımıza çıkacak.

Önceki İçerikUncharted filminin yapım aşamasında önemli gelişme!
Sonraki İçerikMass Effect: Andromeda, Xbox One ve PC’de ‘erkenden oynanabilir’ olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz