BioWare, Mass Effect: Andromeda‘nın Nintendo’nun yeni konsolu Switch‘e gelip gelmeyeceği hakkında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi açıklanan Mass Effect: Andromeda, bu yıl içerisinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Peki, BioWare’in üstünde titizlikle çalıştığı bu yapım Microsoft‘un Scorpio ve Nintendo‘nun Switch gibi yeni konsollarına da gelecek mi? Yapımcı stüdyo henüz böyle bir planlarının olmadığını belirtti. En azından, şimdilik…

Şirketin yapımcılarından Michael Gamble, Stevivor adlı internet sitesine konuştu ve Nintendo Switch için serinin hayranları adına iyi haberleri olmadığını belirterek, “Evet, şimdilik böyle bir planımız yok. Mass Effect: Andromeda’nın Nintendo Switch versiyonu için herhangi bir planımız bulunmuyor.” dedi ancak açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi ve sözlerine, “Eğer Switch çıkış yaptıktan sonra herkes yeni Mass Effect için böyle bir istekte bulunursa kim bilir, belki olur. Asla kapıları sonuna kadar kapatmak istemiyoruz.” şeklinde devam etti.

Mass Effect: Andromeda, mevcut nesil konsollar olan Xbox One ve PlayStation 4 dışında Sony’nin yeni konsolu PlayStation 4 Pro için de geliştiriliyor. Fakat bu durum Microsoft’un yeni konsolu Scorpio için geçerli değil. Bu konuda Gamble, “Şu an için kesinlikle Scorpio’ya yönelik bir planımız bulunmuyor.” açıklamasında bulundu.

Önceki İçerikAlışveriş için kocasının 1000’den fazla Famicom oyun koleksiyonunu izinsiz sattı!
Sonraki İçerikSteam anlık kullanıcı rekorunu tazeledi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz