Marvel’s Spider-Man’de Platin Kupa kazanma oranı çok yüksek

BE GREATER.

Eylül ayında çıkış yapan PlayStation 4‘e özel Marvel’s Spider-Man‘de Platin Kupa kazanma oranı belli oldu. Yaklaşık bir aylık verilere göre, oyunu satın alanların yüzde 10’u Platin Kupa’yı elde etti.

Spider-Man’de ortalama 25-30 saatlik bir oynanış süresiyle elde edilen bu kupayı kazananların oranının diğer oyunlarla karşılaştırma yapıldığında ne kadar yüksek olduğu anlaşılıyor. Zira, bir diğer PS4 oyunu Horizon Zero Dawn‘da Platin Kupa’yı kazananlar oyunu satın alanların yüzde 6.9’lik bir kesimi. inFAMOUS: Secon Son‘da bu durum yüzde 5.5 iken, Uncharted 4: A Thief’s End‘te sadece yüzde 0.8. Oyundan oyuna bu kupayı elde etmenin zorluğu değişkenlik gösterse de, Spider-Man açısından etkileyici bir rakam denebilir.

İLGİLİ HABER – Marvel’s Spider-Man gelecek Marvel oyunları için ne ifade ediyor?

Insomniac Games‘in geliştirdiği Marvel’s Spider-Man, bu yılın en büyük oyunlarından biri. Aynı zamanda en iyi süper kahraman oyunları listesinde rahatça ilk sıralara yerleşebilecek düzeyde. İncelemelerden aldığı yüksek notlar bir yana, hem oyuncu topluluğunun beğenisini kazandı hem de “en hızlı satan birinci parti PlayStation oyunu” olmayı başardı.

Son olarak, oyuna ait inceleme yazımızda, “Insomniac Games gelmiş geçmiş en iyi Spider-Man oyununa imza atmış.” demiş ve 9.2 puan vermiştik.

İLGİLİ YAZI – Marvel’s Spider-Man oyununu geliştirme fikri nasıl ortaya çıktı?

Önceki İçerikPlayStation Plus Kasım ayı oyunları şimdiden ortaya çıktı
Sonraki İçerikGuerilla Games yeni gizemli oyunu için Rainbow: Six Siege’ten geliştiriciler alıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz