Life is Strange Episode 2 ertelendi mi? [GÜNCEL]

Life is Strange Episode 2 ertelendi mi? Yayıncı ve yapımcı şirketten çelişkili açıklamalar, silinen tweetler…

Life is Strange Episode 2, Square Enix’in bir sonraki duyurusuna kadar ertelendi. Life is Strange’in ilk bölümünün ocak ayında çıkış yapmasının ardından sıradaki bölümün yani Life is Strange Episode 2’nin mart ortalarında çıkış yapması bekleniyordu. Ancak yayıncı şirketten yapılan açıklama ile “Life is Strange Episode 2 ertelendi mi?” şeklinde sorular sorulmaya başlandı çünkü yapılan açıklamada oyunun ikinci bölümünün çıkışı hakkında tam bir tarih verilemeyeceği bildirildi. Ayrıca oyunun beş bölümününde 2015 yılında çıkış yapması planlanmıştı.

Paris merkezli stüdyo olan Dontnod tarafından geliştirilen Life is Strange, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

GÜNCELLEME: Yayıncı şirket Square Enix tarafından oyunun ertelenebileceği ihtimali ortaya atıldıktan sonra geliştirici şirket Dontnod, Twitter hesabı üzerinden kısa bir bildiri yayınlayarak, gecikme ve erteleme iddialarını yalandı. Oyunun mart ayının sonlarına doğru çıkış yapmasının planlandığını belirtti. Ancak daha sonra bu mesaj silindi. Yani hala akıllarda “Life is Strange Episode 2 ertelendi mi?” sorusu durmakta. İşte geliştirici şirket tarafından yapılan o açıklama:

life-is-strange-episode-2-ertelendi-mi-twitter-baslattusu

Son olarak, Life is Strange Episode 1 incelememize buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikLogitech eSpor Takımlarını Desteklemeye Devam Ediyor
Sonraki İçerikFruit Ninja Kinect 2 Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz