Efsanevi seri geri dönüyor! Snake Eater remake ve ilk üç oyunun toplandığı bir remastered paket oyunseverlerle buluşacak.

Konami Digital Entertainment, bugün yaptığı açıklamayla METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER’ın yapım aşamasında olduğunu ve PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Steam platformlarında yayınlanacağını duyurdu. METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER, 2004 yılında PlayStation©2’de yayınlanan Metal Gear Solid 3: Snake Eater’a sadık kalarak geliştirilen bir remake niteliğinde. Yeni nesil oyuncular ve oyunun sadık hayranları, nam-ı değer Big Boss’un köken hikayesini deneyimleyecek ve Operasyon Snake Eater bünyesinde bir efsaneye dönüşmesine tanık olacak. Remake’te orjinal oyunun seslendirme sanatçıları yer alırken, zorlu çevre koşullarında savaşarak hayatta kalma mücadelesi, zengin bir hikâye, benzersiz grafikler ve etkileyici seslerle harmanlanıyor.

Remake yayınlanmadan önce oyuncuları bir başka sürpriz daha bekliyor! METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1, Metal Gear Solid serisinin ilk üç oyununu yeniden deneyimleme fırsatı sunacak. Dünyanın dört bir yanındaki düşman kalelerine sızın, görevlerinizi gizlice tamamlayın ve METAL GEAR serisinin heyecan dolu sinematik hikayesini deneyimlemeye hazır olun.

Vol. 1 koleksiyonu, METAL GEAR serisinin başlangıcını gözler önüne seren ve aşağıdaki oyunlardan oluşan bir paketten oluşuyor:

•           Metal Gear Solid

•           Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection versiyonu)

•           Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD Collection versiyonu)

Önceki İçerikDiablo IV Resmi Türkçe Dil Desteği ile Geliyor
Sonraki İçerikCapcom PlayStation Showcase 2023 oyunları
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz