Kojima’nın Death Stranding için sürpriz bir duyurusu var

Sony, oyunun yapım aşamasının çok hızlı ilerlediğini onayladı.

Death Stranding | Kojima Productions/Sony

Hideo Kojima, Death Stranding için sürpriz bir duyurusu olduğunu açıkladı.

Japon oyun yönetmeni Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding, Sony ortaklığıyla PlayStation 4’e özel olarak geliştiriliyor. E3 2016‘da duyurulan oyunun en yeni videosu TGA 17‘de gösterilmişti. Bu video, en az diğerleri kadar kafa karıştırıcıydı.

Şu ana kadar oynanışa dair hiçbir şey görmediğimiz yapım için sürpriz bir duyurusu olduğunu açıklayan Hideo Kojima, bunu 2018’de açıklayacağını söyledi.

Japon oyun dergisi Dengeki PlayStation‘ın son sayısında röportaj veren Kojima, “Sony bana oyunun geliştirme aşaması hakkında ‘oldukça iyi ilerliyor’ dedi” şeklinde konuştu. Oyunun geliştirme aşamasının pürüzsüz bir biçimde ilerlemesinden dolayı Kojima, Death Stranding için sürpriz bir duyurusu olduğunu belirterek, “2018’de herkesi şaşırtacak bir açıklama” geleceğini ifade etti.

İLGİLİ HABER – “Death Stranding fragmanı 4-5 saatlik oynanıştan sonra anlam kazanıyor”

Kojima ayrıca, Sony ile aralarında geçen konuşmada Sony’nin kendisine, “Daha önceden bu kadar hızlı geliştirilen bir oyun görmedik” dediğini söyledi.

2018’de yapılacağı söylenen sürpriz duyurunun Death Stranding’in çıkış tarihi ile ilgili olması bekleniyor.

İLGİLİ HABER – Death Stranding’in TGA 2017’deki yeni videosu gizem dolu

Death Stranding, PS4’e özel olarak Kojima Productions tarafından geliştiriliyor. Başrolde Norman Reedus‘un yer aldığı oyunda baş düşman ise diğer bir ünlü aktör olan Mads Mikkelsen. Öte yandan, Kojima’nn yakın arkadaşı ve film yönetmeni Guillermo del Toro da oyun yer alan karakterler arasında.

İLGİLİ HABER – Death Stranding’in ana yapım süreci tamamlandı!

Önceki İçerikCuphead’in satış rakamları çok iyi durumda
Sonraki İçerikPlayStation Plus Ocak 2018 ücretsiz oyunları belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz