Death Stranding'in TGA 17 fragmanından bir görüntü

Bu sabah düzenlenen PlayStation Experience 17‘de Kojima‘nın yeni oyunu Death Stranding hakkında bazı bilgiler paylaşıldı.

PlayStation 4‘ün baş tasarımcısı ve Sony yöneticisi Mark Cerny, PSX 17’de Death Stranding ile ilgili ilginç detaylar verdi. Cerny, oyunun şu ana kadar yayınlanan garip fragmanlarının en nihayetinde anlaşılır olacağını belirterek, “Death Stranding fragmanı 4-5 saatlik oynanıştan sonra anlam kazanıyor.” dedi.

Kendisinin oyunun yaklaşık ilk 5 saatini oynadığını belirten Cerny, bu aşamadan sonra hikayenin genelini veya bir kısmını anlamaya başladığını, oyunun fragmanlarının da bundan sonra anlam kazandığını söyledi. Ayrıca açıklamasında, The Game Awards’da gösterilen Death Stranding’in üçüncü videosunun PlayStation 4 Pro ile kaydedildiğini ifade etti.

Oyunun yönetmeni Hideo Kojima da, bir röportajında Cerny’nin açıklamalarına benzer şekilde şunları söylemişti:

“Bu oyunun, insanların kolayca giriş yapabileceği ve alışabileceği bir yapım olmasını istiyoruz. Fakat, birkaç saat oynadıktan sonra aslında bazı şeylerin farklı olduğunu görmelerini de istiyoruz. Daha önceden oynadıkları hiçbir şeye benzemeyecek.”

The Game Awards 2017’de oyun ödülleri dağıtılmış ve bazı yeni oyunlar duyurulmuştu. Etkinlikte Death Stranding’in de yeni fragmanı yer almıştı. Bu fragman, oyunun diğer iki videosuna göre daha uzun ve daha garip olmakla birlikte yine kafaları karıştırmıştı.

İLGİLİ HABER – The Game Awards 2017 kazananları açıklandı

Death Stranding, Hideo Kojima‘nın yönetmenliğinde Kojima Productions tarafından PS4’e özel olarak geliştiriliyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan yapımda ünlü oyuncular Mads Mikkelson ve Norman Reedus başrollerde yer alıyor. Oyunda ayrıca film yönetmeni ve Kojima’nın yakın arkadaşı Guillermo Del Toro da bulunuyor.

TGA 17’de yayınlanan en yeni Death Stranding fragmanı:

 

Önceki İçerikGod of War’un oynanış süresi belli oldu
Sonraki İçerikThe Game Awards 17’de PUBG’ye ödül vermeyi unuttular

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz