Injustice 2’nin çıkış tarihi resmen açıklandı

Injustice 2 yakın bir zamanda yeni nesil konsollar için çıkış yapacak.

Oyunun geliştirici stüdyosu NetherRealm Studios‘ta Yaratıcı Direktör olarak görev yapan Ed Boon, Injustice 2‘nin çıkış tarihi olarak 16 Mayıs’ı gösteren bir görsel paylaştı. Daha sonra Warner Bros. tarafından yayımlanan basın bülteni ile oyunun çıkış tarihi resmi olarak doğrulandı ve Injustice 2’nin yeni nesil konsollar –Xbox One ve PlayStation 4- için 16 Mayıs’ta piyasaya sürüleceği belirtildi.

Birkaç gün önce Xbox Live Ödülleri‘nin resmi internet sitesinde yer alan listede, Injustice 2’nin çıkış tarihi olarak Mart ayı gösterilmişti. Ed Boon ise bu bilginin yanlış olduğunu söylemişti.

Ed Boon’un yeni tweetinin ardından, hem Warner Bros. hem de oyunun geliştirici stüdyosu NetherRealm, Injustice 2’nin Boon’un da belirttiği gibi 16 Mayıs’ta çıkış yapacağını doğruladı.

Injustice 2 için en son Ağustos ayında yeni bir karakter duyurusu yapılmış; yayınlanan fragmanla serinin ilk oyununda yer alan Harley Quinn‘e ek olarak ikinci oyunda yeni karakter olarak Deadshot‘ın da yer alacağı gösterilmişti.

Injustice 2, 16 Mayıs 2017’de Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Oyun, geçen yılın Haziran ayında duyurulmuştu.

Önceki İçerikRazer CES’de Project Ariana’yı duyurdu
Sonraki İçerikVİDEO: Ghost Recon Wildlands için ‘live action’ fragman yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz