Çıkışı yaklaşan The Division’ın Season Pass detayları belli oldu!

Şu anda beta süreci devam eden Tom Clancy's The Division için yayınlanması planlanan ek paketlerin detayları netleşmeye başladı.

Şu anda beta süreci devam eden Tom Clancy’s The Division için yayınlanması planlanan ek paketlerin detayları netleşmeye başladı.

Ubisoft‘un açık dünya RPG shooter’ı The Division için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun çıkışından sonra eklenmesi planlanan içeriklere dair bazı detaylar ortaya çıktı. Buna göre, oyun sürekli olarak güncellenecek ve ücretsiz içeriklerin yanı sıra yeni özellikler de oyuna dahil edilecek. Bunun dışında, The Division için piyasaya sürülmesi düşünülen 3 büyük genişleme paketi bulunuyor.

Season Pass içeriği olarak sunulacak olan bu üç içerik paketinden ilkinin adı Underground. Bu paket, adından da anlaşılacağı üzere, oyunun geçtiği New York’da oyunculara keşfedilmemiş yeni yeraltı mekanları sunacak. Bu bağlamda, bu paketini içerisinde oyundaki metro bölgelerinin ilgisi oldukça büyük olabilir.

İkinci genişleme paketi ise Survival ismiyle çıkış yapacak. Bu pakette ise, oyundaki Dark Zone isimli yerler daha da genişletilecek. Oyuncuların ayrıca ilerleme kaydetmelerini sağlayan ve birbirleriyle PvP mücadeleler yapmalarına olanak sağlayan Dark Zone’lar bu paketin ana teması olacak.

Season Pass’in üçüncü ve son paketi ise Last Stand olacak. Last Stand isimli bu genişleme paketi hakkında ise henüz herhangi bir detay verilmedi.

The Division için Season Pass sahibi olanlar ayrıca özel bir pompalı tüfeğe de sahip olacak. Bunun yanı sıra “özel” kıyafetlere, silah kaplamalarına ve özel etkinlikler ile eşya düşürme gibi aylık fazladan içeriklere ulaşılabilecek.

Season Pass’in fiyatı henüz açıklanmasa da, oyunun standart versiyonu 60 dolar, Season Pass’i de içeren Gold Edition’ı ise 100 dolar olacak.

Tom Clancy’s The Division, 8 Mart 2016’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için tam sürüm olarak çıkış yapacak.

Önceki İçerikOrigin Access, Türkiye’de
Sonraki İçerikARK: Survival Evolved’a Yeni Güncelleme Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz