Heroes of the Storm’un Yeni Haritasını Erkenden Oynayın

Heroes of the Storm’un yeni haritasını ve diğer içerikleri önceden deneyin.

Blizzard‘ın MOBA oyunu Heroes of the Storm‘un Diablo temalı etkinliği “Eternal Conflict” bu ay sonunda resmi olarak başlayacak. Bu etkinlik ile beraber oyuna yeni bir harita eklenecek. Fakat bu haritayı önceden deneme şansınız bulunuyor.

Battlefield of Eternity adındaki yeni HotS haritası (oyundaki kısa adıyla Battleground), Public Test Realm sunucusu üzerinde yayımlanmış durumda. Blizzard’ın diğer oyunlarında da olduğu gibi yeni içerikler resmi sunuculara eklenmeden önce burada test edilebiliyor. Bunları denemek oldukça kolay ve nasıl yapılacağını aşağıdan bulabilirsiniz.

Battle.net istemcisi üzerinden “region/account” sekmesinden “PTR: Heroes of the Storm” seçeneğine geliyoruz. Daha sonra 4 GB civarında bir veri indirmemiz gerekiyor. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra yeni içerikleri ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Fakat PTR sunucuları üzerindeki sahip olduklarınızı resmi sunuculara transfer edemezsiniz. Buradaki amaç yeni içerikleri önceden denemeniz.

heroes-of-the-storm-ptr-sunucuları

Ancak yeni eklnecek olan karakter Butcher şu anda PTR üzerinde kullanılabilir durumda değil. Bu karakteri ve Heroes of the Storm’un yeni haritasını yani Battlefield of Eternity’yi 30 Haziran tarihinde başlayacak olan Eternal Conflict etkinliği ile normal sunucular üzerinden de deneyebilirsiniz.

 

Önceki İçerikNo Man’s Sky’dan Yeni Oynanış Videosu Geldi
Sonraki İçerikXCOM 2 için Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz