Hearthstone: Whispers of the Old Gods’ın çıkış tarihi açıklandı

134 yeni kart içeren Hearthstone'un üçüncü genişleme paketi Whispers of the Old Gods'ın çıkış tarihi sonunda belli oldu.

Blizzard tarafından Hearthstone’un üçüncü genişleme paketi Whispers of the Old Gods’ın çıkış tarihi açıkladı; yeni kartlar bu ayın sonlarına doğru oyuna eklenecek.

Nihayet Whispers of the Old Gods’ın çıkış tarihi netleşti. Hearthstone için Standart ve Wild olmak üzere iki yeni oyun modunun duyurulmasının ardından birtakım kart setleri -GvG ve Curse of Naxxaramus- Standart moddan çıkarılmış ve bu kartlarına yerine 134 yeni kart barındıran Whispers of the Old Gods içerik paketi duyurulmuştu.

Blizzard, yeni metayı belirleyecek olan Whispers of the Old Gods’ın çıkış tarihi hakkında nihayet resmi bir açıklama yaptı. Daha önceden, Battle.net üzerinde ortaya çıkan bilgilere dayanarak yeni genişleme paketinin 26 Nisan’da çıkacağı ön sürülmüştü. Blizzard’ın açıklamasında da Whispers of the Old Gods’ın çıkış tarihi 26 Nisan 2016 olarak belirtildi. 26 Nisan’da Amerika’da, 27 Nisan’da Avrupa ve Asya’da yayınlanacak olan Whispers of the Old Gods içerik yaması, Android, iOS ve PC platformları için eş zamanlı olarak çıkacak.

Whispers of the Old Gods kart paketleri, 26 Nisan’a kadar ön sipariş edilebilecek.

Son olarak, şu ana kadar açıklana Whispers of the Old Gods kartlarına buradan bakabilirsiniz. Liste içeriği, yeni kartlar açıklandıkça güncellenmeye devam edilecektir.

Önceki İçerikStreet Fighter V’in Nisan güncellemesi detaylandırıldı; Guile geliyor!
Sonraki İçerikMicrosoft, Xbox 360’ın üretimini durduruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz