Hearthstone 20 milyon oyuncu sayısına ulaştı

Hearthstone’un oyuncu sayısı 20 milyona ulaştı.

Blizzard’ın kart koleksiyon oyunu Hearthstone, Mart ayında PC platformu için beta olarak çıkış yapmıştı.Ardından Nisan ayında iPad için piyasaya sürülen oyun, o zamandan bu yana 20 milyon kayıtlı kullanıcı sayısına ulaştı.Oyunun popülerliği gittikçe artmaya devam ediyor.Blizzard ise düzenlediği eSpor organizasyonları ile buna destek oluyor diyebiliriz.

Oyunun iPad sürümünün piyasaya çıkması ile  birlikte daha da  artan kullanıcı sayısı, şüphesiz oyunun Android sürümünün çıkmasına olanak sağlıyor.Blizzard “çok uzak olmayan bir gelecekte” şeklinde bir açıklama yaparak Androd sürümünün de geleceğini belirtiyor.

Ayrıca geçtiğimiz aylarda, tekli oyuncu modu olarak eklenen Curse of Naxxramus beraberinde 100’den fazla kartı da yanında getirmişti.Böylelikle Hearthstone hayranları koleksiyonlarını daha da güçlendirebilecek ve çeşitlendirebilecek.

Oyunun resmi internet sitesine buradan ulaşabilir ve PC sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Ayrıca App Store üzerinde iPad sürümüne ise buradan bakabilirsiniz.

 

Önceki İçerikNotch, Mojang’den ayrıldığını kişisel internet sitesinden duyurdu
Sonraki İçerikChivalry: Medieval Warfare, PS3 ve Xbox 360’a geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz