GTA V Türkçe yama hakkında son gelişme!

GTA V Türkçe yama hakkında yeni bir gelişme yaşandı. GTA V Türkçe yama üzerinde çalışan Techno Game ekibi, oyunun Türkçe yaması hakkında bir açıklama yaptı.

GTA V Türkçe yama üzerinde çalışan Techo Game, projeleri hakkında yeni bir açıklama yaptı. GTA V Türkçe yamanın tahmini çıkış süresi ve hangi aşamada oldukları hakkında bilgi verdi. İşte, “GTA V Türkçe yama hakkında” başlıklı o açıklama:

GTA V için PC dosyalarını çıkardık fakat dosyaları açan bu program, düzenleme yapma ve alt yazıları oyun dosyasına geri aktarmaya izin vermiyor. Bu nedenle PC dosyalarından çıkarmış oluğumuz yaklaşık olarak 1.5 mb boyutunda güncel alt yazı metinlerini çevirmeye başlayacağız ve dosya üzerinde testimizi gerçekleştirip programın düzenlemeye imkân vermesi halinde PC versiyonuna dil dosyalarını aktarıp oyun içi teste geçeceğiz. GTA V in hikaye modunun oynanış süresinin yaklaşık 100 saat olması ve bunun yanında online modu, Heist vs. kısımlarında oynanıp test edildiği düşünülürse; Türkçe yama testlerinin de titiz bir şekilde yapılmasının gerekmesinden dolayı, bizim yapacağımız test sırasında oynanış süresi 2-3 katına çıkacaktır. Ve kaliteli, sorun çıkarmayan bir yama elde etmek için de oyunu, en az 3 kez baştan sona oynayıp test etmek zorundayız.

Tüm bunlardan ötürü Türkçe yamanın çıkışı eğer ki program düzenleme yapmaya izin verirse, kesin olmamak kaydı ile yaklaşık olarak (+ veya –) 3 ay sürecektir. Fakat dil dosyalarını entegre edecek program veya programlar yapılamazsa beklemekten başka bir seçeneğimiz yok. Fakat bu programların yakın zamanda yayınlanacağına yüksek ihtimal veriyoruz.

Sonucu bekleyip hep beraber göreceğiz ve bu süreçte herkesin sabırlı olmasını rica ediyoruz.”

 

 

Önceki İçerikGTA V’e PC’de Kar Yağdı
Sonraki İçerikHWA’dan ikinci yabancı transfer: SuperAZE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz