God of War’un yapımı hangi aşamada?

Game Informer dergisi oyunla ilgili yeni bilgiler vermeye devam ediyor.

God of War konsept tasarımı | Santa Monica/Sony (via Game Informer)

Şubat sayısının kapağını God of War‘a ayıran Game Informer dergisi, Ocak ayı boyunca da internet sitesi üzerinden oyunla ilgili özel bilgi ve içerikler paylaşmaya devam ediyor.

Derginin internet sitesi üzerinden paylaşılan son yazıda, God of War’un yapımı ve hangi aşamada olduğu hakkında bilgiler yer alıyor. Şubat sayısı için oyunun yapımcı stüdyosu Santa Monica‘yı özel olarak ziyaret eden Game Informer, God of War’un yönetmeni Cory Barlog ve stüdyonun başkanı Shannon Studstill ile röportaj yaptı. Buna göre, God of War’un yapımı sona ermek üzere.

İLGİLİ HABER – God of War’un oynanış süresi belli oldu

Barlog, şu anda test aşamasında olduklarını ve oyunu baştan aşağıya analiz ederek eksikleri giderdiklerini, hataları düzelttiklerini söyledi. Kısacası geliştirici ekip, God of War piyasaya sürülmeden önce son rötuşları yapıyor.

Game Informer’ın daha önceden paylaştığı başka bir yazıda ise, Sony‘nin aslında yeni God of War’u yapmak istemediği ancak Cory Barlog’un şirketi ikna ederek projeye başladıkları ortaya çıkmıştı.

İLGİLİ HABER – Sony aslında yeni God of War’u yapmak istememiş

God of War, PlayStation 4‘e özel olarak geliştiriliyor. Henüz resmi bir çıkış tarihi bulunmayan oyun, geçtiğimiz haftalarda PlayStation Store‘da 22 Mart’ta çıkış yapacak şekilde listelenmişti.

İLGİLİ HABER – God of War’un çıkış tarihi sızdı!

İLGİLİ HABER – God of War’un çıkış tarihi hakkında açıklama yapıldı

Önceki İçerikRed Dead Redemption 2 çıkış tarihi yeniden sızdırıldı
Sonraki İçerikAral’dan oyunseverlere sömestr hediyesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz