God of War’un çıkış tarihi sızdı!

Takviminizi işaretleyin!

PlayStation 4‘e özel yeni God of War‘un çıkış tarihi PS Store’da gözüktü.

Serinin dördüncü oyunu olan ancak isim açısından reboot özelliği taşıyan God of War’un 2018’in başlarında çıkış yapacağı biliniyor. PlayStation Store‘da ortaya çıkan bilgiye göre ise, God of War’un çıkış tarihi tam olarak 22 Mart 2018.

Bu bilgiyi ilk fark eden Wario64 adlı Twitter kullanıcısı oldu. Bu sabah yaptığı bir paylaşımda, oyunun PlayStation Store sayfasındaki çıkış tarihi bilgisini açıkladı. Ancak daha sonra bunun 31 Aralık 2018 olarak güncellediğini belirtti. Muhtemelen Sony, çıkış tarihinin ortaya çıkmasını saklamak için böyle bir değişim gerçekleştirdi fakat artık çok geç!

En son Paris Games Week‘te kısa bir oynanış videosu izlediğimiz yapım, PlayStation 4’e özel olarak geliştiriliyor. Kratos ve oğlunun macerasını konu alan oyun, Santa Monica Studio tarafından geliştiriliyor.

İLGİLİ HABER – God of War’un yeni oynanış fragmanı oldukça etkileyici

God of War, geçtiğimiz günlerde ganimet kutusu tartışmasıyla gündeme gelmiş ve oyunun yönetmeni God of War’da mikro ödeme sisteminin olmayacağını açıklamıştı.

İLGİLİ HABER – God of War’da ganimet kutuları olacak mı?

Öte yandan, 9 Aralık’ta Sony’nin düzenleyeceği PlayStation Experience 2017 etkinliğinde yaklaşan yeni oyunlar için çeşitli duyurular ve görüntüler paylaşılacak. Burada, God of War’un çıkış tarihi için resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Görünüşe göre bu tarih 22 Mart olacak.

İLGİLİ HABER – God of War’da Kratos seçimler yapmak zorunda kalacak

Önceki İçerikCyberpunk 2077’nin çıkış tarihi ne zaman açıklanacak?
Sonraki İçerikAssassin’s Creed 4 Black Flag ücretsiz oluyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz