God of War’un PS4 Pro ayrıcalıkları neler?

Oyun PS4 Pro'da "çok pürüzsüz bir deneyim" sunacak.

God of War (PS4) | Santa Monica/Sony

Oyunun yönetmeni Cory Barlog, God of War‘un PS4 Pro ayrıcalıkları hakkında konuştu ve Pro’da fazladan bir moda sahip olacağını açıkladı.

Twitter üzerinden soruları yanıtlayan Barlog, God of War’un tadına varmak için PlayStation 4 Pro’nun şart olup olmadığı ile ilgili soruya şöyle cevap verdi:

“Hayır, PS4 Pro’ya gerek yok ancak PS4 Pro sahibiyseniz ve 4K TV’niz varsa God of War 4K’da inanılmaz. Eğer 4K TV’niz yoksa, [PS4 Pro’nun] ekstra gücünü kullanacak ve oyunun çok ama çok pürüzsüz çalışmasını sağlayacak bir performans modu var.”

Performans modunun 4K TV sahipleri için de kullanılabilir olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. Geçen yıl çıkış yapan Horizon Zero Dawn‘da PS4 Pro kullanıcıları, sahip olduğu ekran çözünürlüğü kapasitesine bakmaksızın daha iyi görsel ve performans modundan istediklerini seçebiliyorlardı. Aynı şey God of War için de geçerli olabileceği gibi, oyunun performans modu sadece 1080p TV/monitör sahiplerine özel de olabilir.

Cory Barlog, konuyla ilgili bir başka tweetinde ise şu ifadeyi kullandı:

“PS4 Pro’da 1080p çözünürlükte oynarsanız, normalde 4K’da renderlamak için kullanılan güç oyunun daha hızlı çalışmasını sağlayacak. God of War, çoooook güzel gözükecek.”

Barlog, PS4 Pro’daki performans modunun 60fps desteği verip vermeyeceği sorusuna ise sadece “pürüzsüz” yanıtını verdi.

Tüm bu soruların cevabı ve God of War’un PS4 Pro ayrıcalıkları hakkında detaylı bilgiler çok yakında ortaya çıkmış olacak.

God of War, 20 Nisan’da PS4’e özel olarak ve Türkçe alt yazı desteği ile çıkış yapacak.

İLGİLİ HABER – God of War’un geliştirme süreci sona erdi

Önceki İçerikFar Cry 5 inceleme
Sonraki İçerikDetroit: Become Human’ın çözünürlük ve FPS değerleri ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz