Markus - Detroit: Become Human | Sony/Quantic Dream

PS4’e özel Detroit: Become Human’ın çözünürlük ve FPS değerleri belli oldu.

Sony‘nin 2018’in ilk yarısındaki iki büyük oyunundan biri olan Detroit: Become Human‘ın çıkışına yaklaşık iki ay gibi bir süre var. Quantic Dream‘in Heavy Rain ve Beyond: Two Souls‘u PS4 için yeniden piyasaya sürmesinin dışında Detroit, aynı stüdyonun baştan aşağıya hazırladığı ilk PlayStation 4 oyunu olacak.

Detroit: Become Human, 25 Mayıs’ta çıkış yapacak fakat şimdiden oyunun PlayStation 4’te ve PS4 Pro‘da hangi çözünürlükte ve kaç FPS değerinde çalışacağı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen GDC (Oyun Geliştiricileri Konferansı) 2018‘e katılan Quantic Dream’den Baş Oyun Motoru Programlamacısı Ronan Marchalot, burada bir sunum gerçekleştirdi. Marchalot, sunumun sonlarına doğru Detroit: Become Human’ın çözünürlük ve FPS değerleri hakkında bilgiler verdi.

İLGİLİ HABER – Detroit Become Human Türkçe dil desteği ile geliyor!

Marchalot’un sunumunda yer alan bilgilere göre, Detroit: Become Human standart PlayStation 4’de 1080p/30FPS kalitesinde çalışacak. PlayStation 4 Pro’da ise checkerboard rendering teknolojisi kullanılarak 4K (2160p) çözünürlük kalitesi elde edilecek ve yine 30FPS değeri alınacak. Ancak oyunun arayüzü doğal 4K kalitesinde ve hacimsel aydınlatmalar da yüksek çözünürlükte olacak. Ayrıca, oyunun hem standart PS4 hem de PS4 Pro versiyonunda HDR desteği yer alacak.

Ronan Marchalot, yine aynı sunumda Temporal (Geçici) Anti-Aliasing teknolojisinden de faydalandıklarını ve bunun PS4 Pro’daki checkerboard rendering ile uyumlu olduğunu belirtti. Buna ek olarak, oyunda Temporal SSR ve Temporal SSAO teknolojilerinin de kullanıldığını ifade etti.

Quantic Dream’in geliştirdiği Detroit: Become Human, 25 Mayıs’ta PlayStation 4’e özel olarak çıkış yapacak. 

Ronan Marchalot’un GDC 2018’deki sunumundan | Detroit: Become Human’ın FPS ve çözünürlük değeri
Önceki İçerikGod of War’un PS4 Pro ayrıcalıkları neler?
Sonraki İçerikDragon Ball FighterZ Bardock DLC İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz