Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi ne zaman açıklanacak?

Yapımcı stüdyonun başkanından cevap geldi.

CD Projekt Red başkanı Adam Kiciński, “Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtını verdi.

2013 yılında yayınlanan ilk teaser’ın ardından pek fazla bilginin açıklanmadığı Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Polonyalı geliştirici stüdyo CD Projekt Red’in başkanı tarafından Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi ne zaman duyurulabilir sorusuna yanıt geldi.

Polonyalı internet sitesi Puls Biznesu‘a röportaj veren Kiciński, CD Projekt Red olarak Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihinin bu yıl içinde açıklanmayacağını söyledi. Hatta 2018’de de çıkış tarihini açıklamama ihtimallerini çok yüksek olduğunu belirtti. Kısacası, 2019’a kadar Cyberpunk 2077’nin ne zaman çıkacağını öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.

İLGİLİ HABER – Yeni bir The Witcher oyunu gelebilir, Cyberpunk 2077’den yeni detaylar

Adam Kiciński ayrıca, oyunun motoru üzerinde geliştirmelerin tamamlandığını müjdeledi. Cyberpunk 2077’nin yapım sürecinin ise sorunsuz bir şekilde plana uygun ilerlediğini, verdiği röportajda açıkladı.

Oyun geçtiğimiz günlerde mikro ödeme konusuyla gündeme gelmiş ve CD Projekt Red, en az The Witcher 3: Wild Hunt kadar kaliteli bir yapım ortaya koyacaklarının sözünü vermişti.

İLGİLİ HABER – CD Projekt Red’ten Cyberpunk 2077 için mikro ödeme açıklaması

Bilim-kurgu ve RPG türündeki Cyberpunk 2077, The Witcher serisinin arkasındaki CD Projekt Red tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

Önceki İçerikOrijinal PS2 arayüzü PlayStation 4’e geliyor
Sonraki İçerikGod of War’un çıkış tarihi sızdı!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz