Rockstar geçtiğimiz günlerde söz verdiği üzere Red Dead Redemption 2 için yeni fragman yayınladı.

Oyunun üçüncü fragmanı olan bu video, yaklaşık iki dakika uzunluğunda ve oyunun hikayesi ile karakterlerine odaklanıyor. Ayrıca oyunun dünyasına dair de ipuçları veriyor ancak tam olarak oynanış unsurları barındırmıyor.

Red Dead Redemption 2 için yeni fragman dışında hikaye ile ilgili yeni bilgiler de paylaşıldı:

“Amerika, 1899. Kanun adamları, son kalan yasa dışı çeteleri avladıkça Vahşi Batı çağının sonu başladı. Teslim olmayanlar ya da direnemeyenler öldürüldü.

Blackwater’ın batısındaki bir kasabada kötü giden soygun girişiminin ardından, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmak zorunda kalır. Federal ajanların ve ülkedeki en iyi ödül avcılarının birleşmesiyle, çete, Amerika’nın zorlu arazilerinde hayatta kalmak için soygun yapmalı, çalmalı ve yol boyunca savaşmalı. Derinleşen iş çatışmalar çeteyi parçalamaya iterken, Arthur Morgan, kendi idealleri peşinde gitme ya da onu yetiştiren çeteye olan sadakati arasında seçim yapmak zorunda.”

GÜNCELLEME: Yayınlanan videoda, 1:39’da John Marston‘ın yer aldığı ortaya çıktı. John Marston, ilk Red Dead Redemption oyunundaki ana karakterdi. Bu videoda ise onun genç halini görüyoruz ve yüzünde yaralar bulunuyor. İkinci oyunda ise Arthur Morgan isimli, Dutch’ın çetesinde yer alan kanun kaçağı başka bir karakterle oynayacağız. Marston da aynı şekilde, birinci oyundaki olaylar başlamadan önce bu çetenin bir üyesi idi.

Red Dead Redemption 2, pek çok ertelemenin ardından nihayet 26 Ekim 2018’de PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için çıkış yapacak.

İLGİLİ HABER – Red Dead Redemption 2’nin ikinci fragmanı yayınlandı!

Önceki İçerikGod of War serisi için beş yeni oyun daha gelebilir
Sonraki İçerikBlack Desert Online devasa güncelleme ile Steam’e Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz