God of War Ragnarök’un çıkış tarihi açıklandı

Ragnarök geliyor!

God of War Ragnarok çıkış tarihi

Heyecanla beklenen God of War Ragnarök için çıkış tarihi duyuruldu ve yeni bir fragman yayınlandı.

PlayStation Blog’da yer alan duyuruya göre, Santa Monica Studio’nun geliştirdiği God of War Ragnarök 9 Kasım 2022’de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için Türkçe alt yazı desteğiyle çıkacak. Bununla birlikte oyuna ait “Baba ve Oğul” adlı bir sinematik fragman da paylaşıldı. Yakın zamanda Jason Schreier ve Tom Henderson oyunun kasım ayında çıkacağını iddia etmişti ve bu söylentiler doğru çıktı.

God of War Ragnarök çıkış tarihi duyurusunun yanı sıra oyunun farklı sürümlerinde yer alacak içerikler de detaylandırıldı. Oyundaki Thor karakterini canlandıran Ryan Hurst ve Santa Monica Studio’dan Sanat Yönetmeni Rafael Grassetti, God of War Ragnarök’ün Collector’s Edition ve Jötnar Edition paketlerinde yer alanları bir video ile gösterdi. Her ikisinde de Thor’un Mjölnir çekicinin 16″ bir replikası ve birçok şey yer alıyor. Aşağıdaki videodan detaylıca görebilirsiniz.

God of War Ragnarök, 2018’de çıkan oyunun doğrudan devamı niteliğinde ve Kratos ile oğlu Atreus’un İskandinav Mitolojisi’ndeki macerasını sonlandıracak bir oyun olacak. İlk kez 2020’de duyurulan God of War Ragnarök’un 2021’de çıkması planlanıyordu. Daha sonra oyun ertelenmiş ve 2022’de çıkacağı açıklanmış ancak tam bir tarih verilmemişti. Bugün itibarıyla ise God of War Ragnarök’ün çıkış tarihi 9 Kasım 2022 olarak kesinleşti.

God of War Ragnarök’un erişilebilirlik özellikleri açıklandı

Önceki İçerikFire Emblem Warriors: Three Hopes inceleme
Sonraki İçerikMonster Hunter Rise Sunbreak inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz