Final Fantasy XV, PC’ye de gelebilir

Oyunun resmi internet sitesindeki kodlar, Final Fantasy XV'in konsollar dışında PC platformu için de çıkış yapacağını gösteriyor.

Oyunun resmi internet sitesindeki kodlar, Final Fantasy XV’in konsollar dışında PC platformu için de çıkış yapacağını gösteriyor.

30 Mart’ta düzenlenecek bir etkinlikte Final Fantasy XV’in çıkış tarihinin yanı sıra oyun hakkında yeni bilgiler ve görüntüler paylaşılacak. Ancak bu tarihte açıklanması muhtemelen bazı bilgiler şimdiden sızdırılmış gibi.

Square Enix tarafından Final Fantasy XV‘in resmi internet sitesinde oluşturulan etkinik sayfasının kodlarına göre, oyun Xbox One ve PlayStation 4‘ün yanı sıra PC için de çıkış yapacak.

NeoGAF forumundan KupoNut isimli bir kullanıcının yakaladığı bu bilgi, oyunun Steam aracılığıyla PC için de yayınlanacağını gösteriyor. Ancak bunun gerçekleşmesi için öncelikle resmi bir doğrulama gerekiyor.

Sitenin kodlamasına göre, oyunun PlayStation ve Xbox mağazası dışında, Steam’de de satışa sunulacağı belirtiliyor. Fakat şu ana kadar bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

İşte KupoNut isimli forum kullanıcısı tarafından bulunan o kodlar:

Buna benzer bir durum, Fallout 4 için de yaşanmış, oyunun sitesinde Xbox 360 ve PlayStation 3 konsollarına da çıkış yapacağı bilgisi yer almıştı. Ancak, Fallout 4 sadece Xbox One, PlayStation ve PC için çıkış yapmıştı.

Önceki İçerikRocket League’in Xbox One sürümü test aşamasında; Şubat ayında çıkış yapacak
Sonraki İçerikBloxitivity İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz