Final Fantasy XV’in çıkış tarihinin açıklanacağı tarih verildi; yeni oynanış görüntüleri yayınlandı

Oyunun yapımcısı Hajime Tabata, yapım aşamasında olan Final Fantasy XV hakkında bazı yeni bilgiler ve görüntüler paylaştı.

Oyunun yapımcısı Hajime Tabata, yapım aşamasında olan Final Fantasy XV hakkında bazı yeni bilgiler ve görüntüler paylaştı.

İlk olarak Tabata iki yeni oynanış videosu paylaştı. Bunlardan birisi hala geliştirme aşamasında olan ve oyunda yer alan sistemleri içeriyor. Tabata, videoyu göstermeden önce, bu videonun Ağustos ve Eylül aylarında gösterilen videolardan bazı eski görüntüleri içerebileceğini ve bunların yapım aşamasına ait şeyler olduğunun belirtti. Bu yapım aşamasındaki görüntüler, oyunun geliştirme aşaması temel olarak bitinceye kadarki yayınlanan son görüntüler olacak.

Bu videoya ek olarak, büyü özelliklerinin gösterildiği ve dövüş mekaniklerinin bulunduğu yeni bir video da yayınlandı.

Tüm bunların dışında, Niflheim İmparatorluğu ve bunun arkasındaki insan topluluğu hakkında daha fazla bilgi de açığa çıktı. Bu imparatorluk, teknoloji ve robotlar konusunda oldukça uzman. Robotik asker formunda gözüken Nilfheim İmparatorluğu’nun arkasında Iedolas Aldercapt ve Ardyn Izunia bulunuyor. Daha önceki fragmanlarda yer alan bu karakterlerden Iedolas Aldercapt şu anki imparator konumunda. Ardyn Izunia ise imparatorluğun gelişmesinde önemli işler yapmış eski bir imparator.

Tabata ayrıca, oyunda yer alacak iki yeni karakteri de açıkladı. Zırh giyerek gizlilik kazanan General Gluaca‘nın yanısıra Dragoon tekrardan geri dönüyor. Aranea Highwind adıyla oyunda yer alacak olan Dragoon, son yayınlanan dövüş mekaniği fragmanında da yer alıyor.

Tüm bu bilgilerin yer aldığı rapora ait videoyu İngilizce alt yazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz:

Son olarak, sonunda oyunun çıkış yapacağı tarihi öğreneceğimiz tarih açıklandı. Tabata, Final Fantasy XV için çıkış tarihini, 30 Mart 2016’da düzenlenecek olan ve canlı yayınla oyuncuların da izleyebileceği bir etkinlikte açıklayacaklarını söyledi.

Final Fantasy XV için bilinen çıkış aralığı sadece 2016 yılıyla sınırlı. Oyun, hala geliştirme aşamasında ve Square Enix‘in sahip olduğu Luminous Engine ile Xbox One ve PlayStation 4 için hazırlanıyor.

Önceki İçerikMetal Gear Online’a Yeni Güncelleme Geliyor
Sonraki İçerikKapalı betanın ardından The Division için açık beta süreci başlayabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz