Final Fantasy XV için yeni detaylar ve 40 dakikalık oynanış videosu

Final Fantasy XV için yeni detaylar ortaya çıktı. Ayrıca oyuna ait 40 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte Final Fantasy XV için yeni detaylar:

Oyunun yönetmeni Hajime Tabata, Final Fantasy XV’in geliştirme süreci hakkında açıklama yaptı. Yakalaşan demo süreci hakkında da bilgiler veren Tabata, çözünürlük değerleriyle ilgi bilgilerde verdi, ayrıca 40 dakikalık yeni bir oynanış videosu paylaştı.

Hajime Tabata, ilk olarak Final Fantasy XV’in ne kadarının geliştirildiği hakkındaki soruları yanıtladı. Kotaku’ya göre, “Şu anda oyunun yüzde 60’ındayız.” şeklinde açıklama yapan Tabata, oyunun yüzde 80’ini tamamlamanın çok fazla zaman almayacağını düşünüyor. Son yüzde 20’lik kısım ise nispeten daha yavaş ve kontrollü olarak ilerleyecek ancak zamanında tamamlanacak.

Resmi olarak 2006 yılında duyurulan Final Fantasy XV, Final Fantasy Versus XII olarak biliniyordu. Ortaya atılan söylentiler ile iptal edildiği iddia edilmişti ancak daha sonrasında PlayStation 4 ve Xbox One için yeniden tasarlandığı ortaya çıkmıştı.

final-fantasy-xv-icin-yeni-detaylar-baslattusu-2

Final Fantasy XV için yeni detaylar bunlarla sınırlı değil. Hajime Tabata, yaklaşan Final Fantasy XV Episode Duscae demo için çözünürlük değerlerini doğruladı. Final Fantasy XV Episode Duscae demosu Xbox One ve PlayStation 4’te 1080p/30fps olmayacak. Ancak Tabata, bu değerleri oyunun final sürümünde görebileceğimizi belirtti. Ayrıca Final Fantasy XV’in final sürümündeki haritanın, oyuncuların demo sürümünde karşılaşacağı haritadan 10-20 kat daha büyük olacağını açıkladı.

Yaklaşan Final Fantasy XV demosu Xbox One ve PlayStation 4 platformu için geçerli fakat sadece Final Fantasy Type-0 HD satın alanlar için. Ayrıca Final Fantasy XV demosu 17 Mart tarihinde çıkış yapacak.

Son olarak, oyuna ait 40 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Aşağından izleyebilirsiniz.

Önceki İçerikThe Order: 1886 İnceleme
Sonraki İçerikNeverwinter: Elemental Evil’ın PC için çıkış tarihi açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz