Neverwinter: Elemental Evil’ın PC için çıkış tarihi açıklandı

Oyuna şimdiye kadar eklenen en büyük güncelleme ile birlikte yeni Paladin sınıfı ve daha pek çok özelliğin yanısıra, PC oyun tarihinin unutulmaz karakterleri Minsc ve Boo da geliyor!

Basın Bülteni – Dungeons & Dragons’ın fenomenal Unutulmuş Diyarlar evreni çok yakında Elemental Evil tarikatları tarafından istila edilecek. Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Neverwinter: Elemental Evil’ın PC’ye çıkış tarihini 17 Mart olarak açıkladı!

Neverwinter’a pek çok yenilik getirecek olan bu yepyeni 6. Modülde büyük sürprizler de var. Bu sürprizlerden biri, Baldur’s Gate serisinden hatırlayacağınız Minsc ve Boo’nun Neverwinter hikayesinde yer bulması. Baldur’s Gate hayranlarının çok sevdiği korucu Minsc ve minyatür dev uzaylı hamster Boo, Neverwinter oyuncularına Elemental Evil tarikatlarının gerçek yapısını keşfetmek için çıktıkları macerada yardım edecekler.

Neverwinter’a şimdiye kadar gelen en büyük güncelleme olan Elemental Evil ile birlikte ayrıca yeni oynanabilir sınıf Paladin de oyuna katılacak ve böylece Neverwinter’daki oynanabilir sınıfların sayısı sekize çıkacak. Paladin oynamak isteyen oyuncular şifacı veya koruyucu (tank) olmaya odaklanabilecekler. Elemental Evil modülüyle birlikte oyundaki en yüksek oynanabilir seviye 60’dan 70’e çıkacak ve böylece oyuna yeni görevler, özellikler ve her sınıf için yeni güçler gelecek.

Neverwinter: Elemental Evil’ın bir önemi de, Wizards of the Coast ile Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios arasındaki uyumlu işbirliğinin devamını müjdelemesi. Wizards of the Coast’un efsanevi masaüstü oyununa eklenen modüller Cryptic Studios tarafından Neverwinter’a eklenmeye ve Perfect World Entertainment tarafından yayınlanmaya devam edecek. Neverwinter oyuncuları, masaüstü macera oyununa çok yakında eklenecek olan Princes of the Apocalypse modülünde de yer alan ve Koruyucu’nun Yerleşimi için büyük tehlike arz eden yeni düşmanla savaşarak yepyeni maceralara yelken açacaklar. Bu yeni ve ürkütücü düşmanın adı: Elemental Evil Tarikatları.

Cryptic Studios 2015’de gelecek yeni modüllerde Neverwinter’a heyecanla beklenen ve merak edilen pek çok özellik ve içerik güncellemeleri entegre edecek. Yıl boyunca, oyuncular Dungeons & Dragons evreninden ikonik karakterlerle etkileşimde olacak. Oyuncular ayrıca, Neverwinter’ın “guild barınağı” versiyonu diyebileceğimiz kendi kalelerine adım atabilecekler. Tüm bu yeniliklerle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Hız kesmeyen savaşları ve epik zindanlarıyla MMORPG dünyasının vazgeçilmez aksiyonlarından olan Neverwinter şu anda sadece PC’de oynanabiliyor ancak çok yakında Xbox One’da da oynanabilecek.

Önceki İçerikFinal Fantasy XV için yeni detaylar ve 40 dakikalık oynanış videosu
Sonraki İçerikGta Vice City Hileleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz