Final Fantasy 15’in genişleme paketi Comrades ertelendi

Final Fantasy hayranlarının biraz daha beklemesi gerekecek.

Final Fantasy XV‘in çok oyunculu modu için bu ay sonunda çıkış yapması planlanan “Comrades” adlı genişleme paketi ileri bir tarihe ertelendi.

Square Enix, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile daha önceden 31 Ekim’de çıkış yapacağı söylenen Final Fantasy 15’in genişleme paketinin Kasım başına ertelendiğini duyurdu. Ertelemenin sebebi olarak ise “son düzenlemeleri yapmak ve mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için” denildi.

İLGİLİ YAZI – Final Fantasy XV inceleme

Comrades genişleme paketi oyunun çok oyunculu modunda oyunculara kendi karakterlerini yaratmalarına ve üç kişilik gruplar halinde görevler yapmalarına imkan sağlayacak. Öte yandan genişleme paketi ile birlikte hikaye moduna yeni görevler de eklenecek ve Final Fantasy XV’in 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonrasını konu alacak.

Square Enix daha sonradan attığı bir diğer tweet ile de “Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, mümkün olan en kısa zamanda Final Fantasy XV: Comrades için yeni çıkış tarihini açıklayacağız.” açıklamasında bulundu.

Final Fantasy XV şu anda PlayStation 4 ve Xbox One’da oynanabilir durumda ve 2018’in başlarında PC için de çıkış yapacak.

Önceki İçerikNeed for Speed: Payback’in indirme boyutu ortaya çıktı!
Sonraki İçerik“DOOM’u Switch’e getirmek oldukça zorluydu”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz