Final Fantasy 7 Remake demosu PS4 için çıktı

10 Nisan'da çıkacak olan Final Fantasy VII Remake için ücretsiz bir demo yayınlandı.

Final Fantasy VII Remake demo PS4

Square Enix tarafından Final Fantasy 7 Remake demosu PlayStation 4 için yayınlandı.

Çıkışına yaklaşık bir ay kalan Final Fantasy VII Remake‘in demosu oynanabilir durumda. Bugün itibarıyla PlayStation Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen Final Fantasy 7 Remake demosu, oyunun ilk bölümünü yani “Mako Reactor 1’i bombalama” görevini içeriyor. Bu görev daha önceden E3 2019′da oynanabilir olarak katılımcılara sunulmuştu.

PS Store’da yer alan sayfada, demodaki ilerlemenin ana oyuna aktarılmayacağı da belirtiliyor. Ayrıca demoyu 11 Mayıs tarihinden önce indirenler için oyunun çıkış tarihi olan 10 Nisan’da özel bir tema verilecek. Demonun boyutu ise 7.5 GB.

Final Fantasy 7 Remake, 10 Nisan’da PlayStation 4 için çıkış yapacak. Oyun 12 ay boyunca bu platforma özel kalacak.

PlayStation Plus abonelik fiyatları zamlanıyor

PlayStation Store’da yer alan oyunun resmi tanıtım yazısı:

FINAL FANTASY VII REMAKE, ilk kez 1997’de PlayStation için piyasaya sürülen FINAL FANTASY VII’ın, oyunun ilk geliştiricilerinin önderliğinde yeniden hayal edilmiş sürümüdür.

Unutulmaz karakterlerle dolu ve son teknolojiyle geliştirilmiş olan bu macera, zamanında dünya genelinde bir anda popüler olmayı başarmıştı şimdiyse baştan sona yenilenmiş haliyle tekrar beğeniye çıkıyor.

Geleneksel komut tabanlı çatışmalar ile gerçek zamanlı aksiyonu harmanlayan FINAL FANTASY VII’ın günümüz teknolojisiyle yeniden oluşturulmuş dünyasını keşfet.

Önceki İçerikPlayStation Plus abonelik fiyatları zamlanıyor
Sonraki İçerik2020 BAFTA Oyun Ödülleri adayları açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz